Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18663532 www.bgdnes.bg

Войните в чалгата винаги завършват с мир

Злоба, обиди и прегръдки 

Певици се карат за щяло и нещяло, но приятелството след скандала надделява 

Не са един или два скандалите между най-обичаните попфолк певици у нас. Подминаване по концерти, все едно не съществуват, обиди и злобни емоционални изблици.

Реклама

Това са само част от действията на мнозина чалга изпълнителки към своите доскорошните приятелки, с които са в конфликт. Но, както се казва, времето лекува. И вече почти не останаха скандали в попфолка.

След дълги години на открита вражда Глория и Ивана, които допреди десетилетие бяха върли врагини в спор коя вади повече хитове и обира награди, седнаха да вечерят заедно.

Друг ярък пример за това са Преслава и Галена. Двете чалга идолки, сочени за най-популярните у нас, след дълги години заровиха томахавките.

Причината за раздора им идва от клюки, твърди Преслава. С Галена не си говорят няколко години, но сега отново са близки.

"Винаги сме били много добра комбинация двете, много хубаво и чисто приятелство имахме. Все пак започнахме заедно своите музикални кариери, заедно живяхме толкова дълго време. Времето ще покаже, да сме живи и здрави", призна преди време Преслава.

Един от първите големи скандали, в които замесени са други две големи имена на чалгата у нас, е между Анелия и Емилия. А причината - Коко Динев.

Реклама

Както е известно, Анелия бе изоставена от бизнесмена, който се хвана с колежката й Емилия. Заради това певицата не говори дълги години на приятелката си. Анелия действително е потърпевша от тяхната опустошителна война. Двете не се скарали само заради любовта, а имали дрязги и покрай професионалните си кариери, но все пак след години мълчание и студена война Анелия и Емилия вече поддържат нормални отношения.

Преди години емоционален фронт има и между младите певици в чалга гилдията. Изпълнителките Роксана и Теди Александрова сериозно си лазят по нервите напоследък. В бранша упорито се говори, че изпълнителките на "Честност и доброта" се подминавали и не говорели една с друга. Всичко вече е минало и чалгарките нямат зли помисли една към друга.

Теди Александрова имаше драми и с друга своя колежка - Диона. Кавгата им бе още в зародиш, когато двете решават да си простят.

"Да, оправихме се, което е много хубаво!" С тези думи взриви нета скандалната попфолк певица Диона. Тя и колежката й Теди Александрова се скараха жестоко миналото лято и публично си вадиха кирливите ризи.

Реклама
Реклама
Реклама