Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18663578 www.bgdnes.bg

ЧЕСТИТО! Секси актриса миска се сгоди

Преди време имаше връзка със сина на Стефан Рядков 

Марина Георгиева каза "да" на любимия си Дими след предложение за брак в Италия 

Младата актриса Марина Георгиева се сгоди!

Хубавото попълнение на Ловешкия драматичен театър казва "да" на любимия си Дими, след като получава романтично предложение за брак в италианското градче Равело.

Реклама

"Най-щастливият ден в живота ми, на най-красивото място с най-невероятния мъж на Земята", заявява щастливата Марина, след като слага пръстен на ръката си.

Георгиева е известна не само от театралната сцена, но и с появата си в сериала "Откраднат живот", телевизионни реклами и няколко български филма. Любопитно е, че преди сериозно да се захване с актьорство, хубавицата участва в конкурси за красота и печели няколко престижни титли - Мис Родопи 2016, Мис София 2018, Мис Лято 2019 и Кралица на киселото мляко. Също така гради и музикална кариера.

"Не ми е било мечта да бъда мис. Беше интересен и различен опит. На самите конкурси бях естествена, усмихната, леко обрана и затворена спрямо другите участнички и не исках да печеля на всяка цена. Актьорското майсторство беше втората ми любов след музиката. Когато се дипломирах, се страхувах да отида в театър, но сцената много ми липсваше и така станах част от трупата на Драматичен театър - Ловеч. Оказа се, че не е толкова страшно да излезеш от зоната си на комфорт", споделя пред "България Днес" Георгиева.

Преди време Марина имаше връзка със сина на актьора Стефан Рядков - Михаил, но двамата са се разделили и красавицата открива любовта в Дими.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама