Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1866400 www.bgdnes.bg

Антония Петрова видя лъвове, крокодили - не

Hаричаната от недоброжелателите си в социалните мрежи и медиите "Мис Крокодил" Антония Петрова не пропусна да се похвали във Фейсбук, че пътешествала и из Африка, след като от началото на годината изръшка с мъжа си Александър Бередин Индия и половин Европа.

Двамата успели да зърнат "Великолепната петорка" на Черния континент или както го обяснява самата миска: "Това са петте най-интересни и трудни за виждане животни в саваната, а те са: лъв, леопард, бивол, носорог и слон. Те са на огромна почит от местното население. Леопардът е много труден за виждане, защото се крие в короните на дърветата. Освен това саваната е пълна с огромни стада зебри, жирафи, диви прасета, всякакъв вид антилопи, щрауси и какви ли още не животни, които са навсякъде около нас, в огромни количества, непрекъснато. Реките са пълни с огромни хипопотами, които си плуват кротко. Успяхме да се качим на слон и носорог, разбира се, те бяха вече опитомени. Също така няколко пъти успяхме да видим гепард, единия път го наблюдавахме по време на лов, наистина е страшно бързо животно, жертвите му нямат никакъв шанс. Беше много впечатляващо, като в Нешънал Джеографик, но пред очите ти и в непосредствена близост. Веднъж попаднахме на голям прайд лъвове, които си вечеряха спокойно - 15 лъва с малки лъвчета хапваха един огромен бивол. Страшничко беше..."


Миската обаче никъде не споменава видяла ли е някъде из Африка истински крокодили. Най-вероятно - не.

Очакваме Антония Петрова да разкаже за приключенията си на Черния континент в предаването на Гала "На кафе" - нещо, което вече направи пред ТВ7. Перничанката повече от половин година редовно гостува в сутрешното женско шоу. Всяка седмица тя съобщава новините около нея и съпруга й Александър Бередин, което очевидно много интересува аудиторията на водещата.
"Това е безобразие! Все едно си плаща някакъв абонамент и дори когато е в чужбина, Гала я показва с кадри на запис. Такова чудо няма никъде", възмущават се и зрители на "На кафе", писаха интернет издания.

Светлин МОНОВ - Вестник "Жълт Труд"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама