Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18678082 www.bgdnes.bg

Край на драмите! Гущерова се завърна при мъжа си Християн

Вече няма и следа от драмите в семейството

След серията скандали и раздели двамата със Светлана отново се обичат

Драмите в най-обсъжданото семейство в последните 2 месеца - това на Светлана и Християн Гущерови, приключиха и те пак се обичат!

Това научи "България Днес" от близък до светската двойка.

След редица скандали, раздели, закани за развод и циркове в социалната мрежа Християн и Светлана отново са заедно и са щастливи - отново живеят под един покрив и делят едно легло.

Реклама

Гущеров и знойната плеймейтка успяват да се разберат да си дадат нов шанс най-вече в името на четирите им деца. И отварят чисто нова страница в отношенията си. Светлана се върнала в апартамента, в който с Християн живеят под наем в столичен квартал.

За това, че отново са се събрали, загатна и самата бивша моделка. Преди дни тя качи фотокадър с нея и Християн от частно парти, на което пее Дара. С двойката е и едно от децата на Гущерови, което е голям фен на изпълнителката.

Само преди няколко седмици Светлана бе премахнала фамилията на мъжа си и се представяше като Василева - моминското й име, с което стана популярна в България. Същото бе направила и със снимките си с Хриси, както го нарича. Но вече всичко е постарому.

Цялата драма в семейството на Гущерови започна на 11 юли. Тогава, като гръм от ясно небе, Светлана обяви в социалната мрежа, че напусна Християн. Минути по-късно постът й бе изтрит. А на следващия ден моделката се показа в обятията на милионерския наследник.

По-малко от 72 часа след това стана ясно, че Светлана е извикала полиция. Причина - Гущеров отишъл до дома на съпругата си и тропал по вратата. Това накарало Светлана да се обади на тел. 112. Пристигнала полиция, но и двамата не подали жалби, така че до задържане не се е стигало. След това плеймейтката изтри всичките си снимки с Християн.

По-малко от седмица по-късно Гущерова изригна с нов залп по сина на бившия депутат Добромир Гущеров. И обяви съпруга си за измамник.

От кавгите им обаче вече няма и следа. Светлана е загърбила всички проблеми. И вярва, че с Християн ще се справят с всички трудности, които им предстоят - заедно, като едно истинско семейство.

Четете още

РАЗВОД МИ ДАЙ! Светлана изтри фамилията на Гущеров

РАЗВОД МИ ДАЙ! Светлана изтри фамилията на Гущеров

Астролог съветва Светлана Гущерова

Астролог съветва Светлана Гущерова

Бомба! Светлана Гущерова има нов мъж

Бомба! Светлана Гущерова има нов мъж

Светлана Гущерова каза ИСТИНАТА за Християн: Ти ме измами и ограби!

Светлана Гущерова каза ИСТИНАТА за Християн: Ти ме измами и ограби!

Реклама
Реклама
Реклама