Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18678316 www.bgdnes.bg

Бившата на Джизъса: Нямам време за безсмислени връзки

Любовно затишие след развода с Благой Димитров

Красавицата Поли смени професията, стана графичен дизайнер

Бившата на Благой Георгиев – Поли, стана графичен дизайнер. Това каза самата Поли пред "България Днес".

Красавицата затвори магазина, в който се предлагаха дрехи за малчугани. Бизнесът на Поли цели 6 години вървеше гладко и успешно, но хубавицата е решила, че е време да тръгне по друг път.

Реклама

"Започнах работа като графичен дизайнер и затворих магазина. Работя за сайтове. Аз съм завършила графичен дизайн. Магазинът вече е само онлайн и в социалната мрежа "Телеграм", физически магазин вече няма. Много ми е мъчно, защото създадох този магазин с много любов и 6 години постоянен труд и работа", споделя Поли мъката си и в същото време плановете за новите си начинания.

"Това лято не съм почивала. Само за 2 дена бях в Несебър с приятели. Тази седмица мисля да отида до апартамента ми в Св. Влас за малко. Относно това дали имам някой до себе, не, нямам. Ако се намери достоен мъж някой ден, ще имам. Нямам време и желание за безсмислени връзки", разказва Поли.

Красавицата нашумя преди години, когато се сгоди за Благо. Впоследствие Джизъса и Поли се ожениха на 26 юни 2022 година във Велинград на пищна церемония. През април 2023 година тунингованата мадама изненадващо поиска развод от Джизъса. По това време той бе на самотен остров в Карибско море, докато участва в култовото шоу "Сървайвър". След завръщането от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти, за да обсъдят развода, който иска красавицата. В крайна сметка подписаха раздялата си в Софийския районен съд. Още на делото стана ясно, че Благо вече е заменил Поли с Ивана, с която са и до ден днешен.

След Джизъса сексапилната мацка имаше мимолетна връзка с варненски бизнесмен. Поли и Петър се запознават в Несебър, докато красавицата чака в една сладоледаджийница, в която много обича да ходи. Всичко става случайно. Петър прави първата крачка. Това се случва през втората седмица на месец март и вече връзката им е в историята. Първоначално Петър е грижовен и внимателен, но впоследствие започва да я "задушава", да я ревнува, притиска и й няма никакво доверие за нищо. Това кара Поли да го разкара и да продължи своето търсене на любовта, което обаче не е приоритет за красавицата, защото се е фокусирала върху работата си.

Четете още

Бившата на Благо стана маникюристка

Бившата на Благо стана маникюристка

Бившата дразни Благо с бебе

Бившата дразни Благо с бебе

Бомба! Щерката на Ванко 1 ЗАРЯЗА Джизъса

Бомба! Щерката на Ванко 1 ЗАРЯЗА Джизъса

Бившата на Джизъса Поли ексклузивно пред "България Днес": Благой ме обиждаше грозно, нараняваше ме всеки ден!

Бившата на Джизъса Поли ексклузивно пред "България Днес": Благой ме обиждаше грозно, нараняваше ме всеки ден!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама