Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1868978 www.bgdnes.bg

Молдовският Абрамович по петите на наша милионерка

Богаташът за пръв път се появява публично с жена

Нашенка заби молдовския Абрамович

24-годишната Рената Николова успешно управлява бизнес за милиони

Венелина ИВАНОВА

Най-желаният ерген на Молдова - Мирослав Чернятович, наричан молдовският Абрамович, се появи на премиерата на книгата на Патриция Кирилова миналата седмица в столичния хотел "Кемпински-Зографски". Компания му правеше нашенката Рената Николова. За първи път богатият чужденец си позволява лукса да се покаже на обществено място с жена.
Мултимилионерът е най-желаният ерген в страната си. По петите му в родния Кишинев постоянно дебнат папараци. Молдовските медии следят денонощно живота му под лупа. Таблоидите непрекъснато обсъждат круизите му със семейната яхта за 50 милиона евро, многолюдната армия от бодигардове, които се возят в няколко черни G класи, и частния му самолет. Наследникът на семейния винен холдинг Costavinex е плътно до Рената, когато е в България. Дали обаче двамата са двойка, не е съвсем ясно.
Той е добре образован, млад, атлетичен, симпатичен и с болярски обноски, казват за него молдовските таблоиди, които го наричат кишиневския Абрамович. Рената Николова не му отстъпва по нищо. Въпреки крехката си възраст - 24 години, тя е изпълнителен директор на лидера в бизнеса със скрап "Трансинс". Основаната преди 20 години компания за търговия с метални отпадъци е с водещи позиции както на българския, така и на международните пазари, казват познавачи в бранша.
ДНе е тайна, че най-младата и успешна българска бизнес дама няма аналог по възраст и мащабност на бизнеса в цяла Европа", отчитат конкуренти от бранша. Заради състоянието си Рената Николова от години е блян и обект на внимание от редица български крупни бизнесмени. Тя се движи постоянно заобиколена от охранители, които бдят за спокойствието и сигурността й. "Тя е млада, но е с железен характер, наричаме я Желязната лейди, мъжко момиче е", казват партньори.
Появата на богаташа с Рената даде повод за коментари дали младият милионер пътува толкова често до България за срещи с нея по бизнес въпроси, или се опитва да спечели сърцето й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама