Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1869987 www.bgdnes.bg

Карамазов с гадже за Великден

Най-после! Най-одумваният ерген в Народния театър Владо Карамазов официално обяви, че заминава за Великден в Гърция с приятелката си Мария Радославова. Двамата се загаджиха миналото лято покрай страстта си към подводното гмуркане и изкараха свръхлуксозна и суперромантична ваканция край кораловите рифове на Сейшелите.

Мария изучи Владо на тънкостите в скуба дайвинга, сега пък той ще я светне в другото си екстремно хоби - моторите. Карамазов ще качи избраницата си на гъзарското яркочервено "Дукати 1098" за 50 хиляди лева, което е заемал и на приятеля си Юлиан Вергов за пробни кръгчета. Самият той ще яхне по-старото си возило "Кавазаки Нинджа", което беше заключено в гаража му цяла зима, след като през октомври го поохлузи за последно по пистите в крайграничния гръцки град Серес.

Реклама

Доскоро бившият модел и водещ на "Сървайвър" упорито твърдеше, че на 33 години му е рано да мисли за сериозна връзка, но липсата на жена до него и екзотичните му пътешествия по света в компанията на колегите му от Народния Юлиан Вергов и Владо Пенев предизвикаха всякакви слухове и интриги в медиите. Близкото приятелство с Вергов, който се раздели със съпругата си Ирина, и със сегашния министър на културата Пенев, който отдавна е разведен, хвърляше многобройните му фенки в отчаяние. Не помагаше и фактът, че Карамазов е любимият актьор на Мариус Куркински и участва във всичките му постановки в Народния.

Обектът на желанията им обаче си остава все така недостижим и с 41-годишната илюстраторка и подводна фотографка Мария. Двамата се запознават през 2010 г. на събитие, на което Радославова печели награда за свой материал в българско издание за подводно гмуркане, а Владо й я връчва. Общата им страст по морските дълбини прераства във връзка, а след ваканцията на Сейшелите Владо дори й подари екип за гмуркане за 400 швейцарски франка, когато се завърна от фестивала "Ементалски филмови дни" в Берн през ноември.

Въпреки разликата във възрастта Владо и Мария са перфектната двойка заради увлечението си по далечни дестинации и луксозни спортове. Радославова е завършила илюстрация в Художествената академия и 6 години е живяла в Канада. Тя става първата българка с тапия за технически водолаз и работата й като подводен фотограф я отвежда по всички точки на земното кълбо. За скъпия спорт я запалва прителят й от детинство Михаил Заимов, брат на известния финансист Мартин Заимов, с когото са израснали в една махала на пъпа на София. Преди това Мария имала фобия от водата и дори не можела да плува, когато се научила да се гмурка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама