Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1870392 www.bgdnes.bg

Теодора Бургазлиева: Изгоних гаджето, стана стриптийзьор!


28-годишната Мис България 2005 Теодора Бургазлиева заряза красавеца Мартин Мартинов - Мистър България 2009, защото станал мъж на повикване, научи "България Днес". За тайната страст на модела на бельо Бургазлиева научила съвсем случайно - от американска приятелка.

"Тя й разказала, че Марто бил поръчан на парти за рожден ден от жена, чиито милиони и яхти трудно се побират в представите на обикновения българин. Това преля чашата и Теди поговори сериозно с гаджето си. Двамата решили, че е време да се разделят, защото на него му се живее, а тя вече иска да има деца", сподели приятелка на миската от детинство.

Реклама

От години Мартин живее във Флорида, където представлява агенцията "Елит модел". В момента той е в чек-листата на ВИП гост и определени богати господа и дами могат да си го поръчат за компания, споделят запознати с историята на красавеца. За последно бил забелязан на яхтата на собствениците на най-известните ресторанти "Баоли" в Маями. Обиколил е целия свят и има зад гърба си участие в международни реклами в Милано, Париж, Ню Йорк и Южна Африка. Двамата с Теодора се запознават по Фейсбук. Любовта им е бурна, но до брак така и не се стига. В момента Бургазлиева се е отдала на модата Ц арт директор е на собствена женска колекция от дрехи, които продава онлайн по целия свят.

През 2005 г. Мис България 2005 се омъжи за футболиста Александър Младенов, син на дългогодишната червена звезда Стойчо Младенов. Тогава тя бе твърде млада и неподготвена за живот в Германия, без близки и приятели. Това доведе до бурния развод между двамата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама