Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18704885 www.bgdnes.bg

Прокоба! Анелия в 3-та тежка катастрофа, плашат я с убийство

  • Пострадало дете е на апаратно дишане
  • Певицата обвини другия шофьор за инцидента, бил надрусан

Не за първи път Анелия попада в новините, след като катастрофира. Както е известно, певицата претърпя пътен инцидент през уикенда на пътя София - Варна.

Аудито на певицата се блъска с друг лек автомобил. Колата не е управлявана от Анелия, а от шофьора й. В единия автомобил е пътувало семейство с две деца. В този на певицата са тя, дъщеря й и личният й шофьор.

Реклама

А вследствие на удара 7-годишното дете от другата кола бере душа в "Пирогов" след инцидента и катастрофата с колата на изпълнителка.

Проверка на "България Днес" показа, че фолкпевицата Анелия вече два пъти е катастрофирала сериозно. Първият инцидент се случва през юли 2009 г. на автомагистрала "Тракия" в посока за Бургас. Според информацията пътят бил мокър и хлъзгав от дъжда. Певицата карала с несъобразена скорост и загубила управление на джипа BMW Х6. Анелия не е пострадала тежко и се отървала с леки охлузвания и драскотини.

Пътен инцидент имаше и през декември 2011 г. Драмата се разиграла, докато Анелия пътувала за участие в Русе заедно със сестра си Радост и шофьора си. Според официалната информация виновник за катастрофата е мъж с "Тойота", който спрял рязко на средата на пътя и предизвикал верижна катастрофа. Само бързата реакция на шофьора на певицата предотвратила най-страшното.

Часове след последната катастрофата другият шофьор се скъса да обвинява Анелия, че тя и шофьорът й са виновни за инцидента.

"Никой от автомобила на Анелия не дойде да попита как сме?! Страх ме е, че ще покрият случая", възмущава се бащата на пострадалото дете.

Отговорът на Анелия не закъсня. Певицата даде своята версия за инцидента.

Реклама

"Ние преживяхме същия ад като хората от другата кола. Не отидохме да помогнем и да съдействаме, но това си има причина, която не знаете. Бащата на пострадалото дете беше в шок. Започна да рита колата, да заплашва, че ще ни убие. Счупи стъклото на колата даже. Пробата за наркотици му излезе положителна. Полицията го отведе", бе единственият коментар на Анелия по темата.

В същото време стана ясно, че състоянието на 7-годишното дете остава тежко. От "Пирогов" съобщиха, че то е настанено в детската реанимация на апаратна вентилация. "Към момента остава в тежко състояние без промяна", добавиха от болницата.

Анелия пък добави, че се моли всичко с детето да е наред.

"Въпреки всичко има само едно важно нещо на този свят и то е да бъдем човеци. Нека всички заедно обединим сили и да се молим за здравето на малката душичка."

Четете още

Прокуратурата разследва катастрофата с Анелия

Прокуратурата разследва катастрофата с Анелия

Анелия каза истината за катастрофата: Преживях ад, заплашиха ме с убийство

Анелия каза истината за катастрофата: Преживях ад, заплашиха ме с убийство

Анелия след катастрофата: Господ беше с мен!

Анелия след катастрофата: Господ беше с мен!

Анелия се помля в катастрофа! Шофьор я обвинява, че не й пукало за ранените

Анелия се помля в катастрофа! Шофьор я обвинява, че не й пукало за ранените

Реклама
Реклама
Реклама