Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18705942 www.bgdnes.bg

"Пиленцето от Монако" Боби Манекена се хвали с яхта за 500 бона

Щял да отплава с нея към Сен Тропе

Борислав Димитров, по-известен като Боби Манекена от дуото "Пиленцата от Монако", гордо е застанал до новата си луксозна покупка! Фенове обаче са скептични, че возилото за почти 500 000 евро е негова собственост. Манекена отрича, че ги подвежда. "България Днес" установи, че този модел кораб се дава често под наем.

Манекена изведнъж се показа пред своите последователи с яхта на крайбрежието на Френската Ривиера със синя минияхта. "Новата гъзария на звездата - казва Борислав. - Това е една от моите яхти и ще отплаваме към Сен Тропе. Очаквам ви, копелета", възкликва шофьорът на скъпи коли.

Реклама

Двойката действително е отпердашила за Сен Тропе - показват се как са на различни шоута, ресторанти и атракции. Кадър от яхтата няма и един.

Почитателите на топгъзарите обаче не вярват, че това е "една от яхтите" или като цяло да има яхти. "Спри да се подпираш на чужда яхта", обажда се недоверчив клиент. "Твоя ли е наистина", запитва пък друг. Манекена е категоричен, че корабчето си е негово.

Манекена е направил тази покупка в чест на 6 години брак с Нина. Пиленцата са имали сравнително скромна сватба в България. Малко хора знаят, че техен кум е бившият евродепутат Николай Бареков.

Де факто трудно може да си представим, че просто един превозвач може да си позволи яхта, камо ли повече от една. Боби Манекена нарича това "тайната на успеха". Въпросната "тайна" уж може да си позволи яхта за милион лева, но не и да си вземе по-читав лаптоп и телефон.

Боби също допълни, че давал лодката под наем. След разучаване екипът ни установи, че лодката, до която е застанал Манекена, е модел, който често се дава под наем на любители на возенето по вода. Вероятно заради това Манекена казва, че може да я дава под наем. Офертата - да отива при поръчителите и да им дава ключа на яхтата, преструвайки се като собственик.

Четете още

ТОП ГЪЗАРИЯ! Пиленцата от Монако изчуруликаха 6 години брак

ТОП ГЪЗАРИЯ! Пиленцата от Монако изчуруликаха 6 години брак

Пиленцата от Монако работят за бебе

Пиленцата от Монако работят за бебе

Андрей стана авер с пиленцата от Монако

Андрей стана авер с пиленцата от Монако

Криско обича Пиленцата от Монако

Криско обича Пиленцата от Монако

Реклама
Реклама
Реклама