Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1871934 www.bgdnes.bg

София Николова - екссъпругата на Мариан Вълев: Куката се обвинява за катастрофата!

София Николова е бившата съпруга на Мариан Вълев, по-известен като Куката от култовия сериал "Под прикритие". Екстравагантната и мистериозна варненка е и една от най-големите му фенки. Въпреки че са разведени от години, София остава един от най-верните хора в живота на Мъро. Тя е била неотлъчно до него и през един от най-тежките моменти в живота на Вълев - бруталното автомеле в петък, от което като по чудо се измъкна почти невредим.

След инцидента Мариан се обадил първо на бившата си съпруга, която веднага е тръгнала към мястото на катастрофата. Той е разказал, че е минал през локва и се е получила "водна възглавница". Силният вятър го е духнал към мантинелата. Блъснал се странично в нея и след това направо се преобърнал в една нива. Било е много сериозна катастрофа - въртял се е през таван.

Реклама

София споделя, че Мариан е много стресиран, но няма сериозни физически наранявания. Само една рана на главата, точно отгоре на скалпа - вероятно огледалото за обратно виждане се е врязало в главата му.

Екссъпругата на Куката го определя като много спокоен шофьор. Винаги карал много внимателно. Не бил екстремна личност в живота и не обичал бързите скорости, моторите, джетовете. Във фаталната привечер пътувал за участие в Добрич. Идеята му била да мине през Варна, за да види сина си и бившата си съпруга.

На Мариан Вълев са направени пълни изследвания, които опровергават твърденията за употреба на алкохол и наркотици преди инцидента. Той и София остават в болницата повече от  2 часа, докато стане ясно състоянието на актьора. Бившата му съпруга твърдо отрича той да е употребявал дрога през живота си и разказва, че Мариан се страхува за живота си и отказва да пие дори аспирин, за да не му стане лошо.

Според нея имиджа на наркоман Мариан си създава поради специфичното подсмърчане, което прави с носа си. То обаче си има физическо обяснение - дефект на носа, причинен от инцидент по време на бокс в детството на актьора. В следствие на това той бил постоянно хремав, което предизвиквало съмнителното подсмърчане.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама