Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1873121 www.bgdnes.bg

Бакалова №2 стана вещица

Помните ли как преди година и половина екзорсист от Ватикана заклейми поредицата "Хари Потър" като творение на дявола? Е, ако този човек се срещне с Божидара Бакалова, ще забрави очилатия магьосник и ще стовари цялата си антидемонична мощ върху близначката на Ивайла Бакалова.
Блондинката от "Биг брадър", която често е наричана "странна птица", меко казано, се увлича по езотериката. Реинкарнации, медитации, контакти с отвъдното - това са най-добрите приятели на Бакалова номер 2.


Вместо да се увлича по богати бизнесмени като кака си, Божка преравя интернет в търсене на лесносмилаемо и шарено учение, което да внесе обяснение на вселенските загадки. Хобито обаче прераства в опасна фикс идея, когато Дара започва да прави регресии - завръщане към минали животи и прераждания.
Немалко от приятелите й прекъсват контакти с нея, други пък започват да й се подиграват. Близките на Дара, които са останали на мястото си, вече са вдигнали ръце от нея. Не си и правят труда да я вразумят и "заземят". Приели са я каквато е и я търпят с всичките й мании по свръхестественото.


Божидара се намира в паралелен свят. В нейната реалност ангелите Божии са истински, хората излъчват вътрешна светлина и магически вибрации, а животът, който получаваме, не е само един.
Сестрата на Ивайла Бакалова казвала, че иска да открие причините за собственото си поведение и присъствие тук, на Земята. Кел файда, ако наистина разбере, но пропилее годините си в търсене на отговора.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама