Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18737811 www.bgdnes.bg

Хелън залюби бивш футболист, вижте кой е

*След като заряза Скот Синклер

*Актрисата изкара две години сама

Бившата годеница на футболната звезда Скот Синклер, Хелън Фланаган, отново е в обятията на ритнитопковец, разкрива "Сън". Това е 44-годишният Роби Таблът, който някога е играл за полупрофесионални отбори.

Бившата звезда от риалитито "Коронейшън стрийт" в момента участва в поредното такова, но този път то се казва "Известни излизат на среща". Преди две години Хелън се раздeли с бившия й годеник Скот Синклер, някога блестял за "Челси" и "Манчестър Сити". Свидетели казват, че "сапунената" актриса изглежда много щастлива, като отпразнува с новия си любим с парти 34-ия си рожден ден.

Реклама

Тя не е имала сериозна връзка от раздялата със Скот през 2022 г. Двамата бяха заедно 13 години и имат три деца. Сега тя е казала на приятели, че е "поразена" от Роби. 

Хелън, която изигра Роузи Уебстър в сапунен сериал на ITV, организира бляскав рожден ден в петзвездния хотел "Готъм" в Манчестър на 10 август, където не скри зараждащата се връзка. Двойката пристигна заедно и остана на купона за цялата нощ.

Присъствали казват, че Хелън, облечена в розова рокля с волани, е блестяла, докато прекарвала вечерта с новия си мъж. Те били прегърнати и с ръката на Роби около нея.

Смята се, че те са се срещали през май. Месец след това те предприели пътуване до хотел и спа в Ливърпул, откъдето е Роби.

Хелън се опитва да запази връзката си в тайна преди участието си в новото риалити, което започна на 19 август. 

Източник каза: "Тя се опитва да пази нещата далеч от очите на обществеността, но това стана трудно, тъй като чувствата им нараснаха един към друг. Хелън не скри новата си връзка на партито си, но все още е рано да я оповестява".

Роби е бил нападател на "Моркам" и "Бъртън Албиън" наред с други клубове. По-късно става треньор, след като едва не загива в тежка автомобилна катастрофа през 2004 г.

Четете още

Хелън по бельо
Хелън по бельо

Хелън по бельо

Хелън се завръща
Хелън се завръща

Хелън се завръща

Реклама
Реклама
Реклама