Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18738875 www.bgdnes.bg

Ето го гаджето на певеца Кристиян Костов

Най-сетне има гушкане!

Певецът е забил победителка на детската "Евровизия"

Намериха се! Поп певецът Кристиян Костов лъсна с гаджето си пред взора на всички! Най-успешният български участник от "Евровизия" е гушнал мацето, с което живеят под един покрив. "Когато си намерил нещо, което ти прави сутрините по-хубави от кафе", романтично сподели изпълнителят.

Девойката, която е в обятията на полуказахстанеца, се казва Полина Богусевич - победителка на детската "Евровизия" през 2017 г. Тя е половин рускиня и корейка. С подобна съдба от рождение, Кристиян и Полина веднага са се тагнали и любовта между тях е пламнала внезапно. Двамата се запознават в Лос Анджелис, където в момента Кристиян живее и работи по нови музикални проекти. Вероятно нашенецът се е засякъл с рускинята в някое музикално студио и така е започнала историята.

Реклама

Горещ въпрос изпепеляваше мислите на неговите фенове, защо той, поп певецът, който влудява емоциите на тийнейджърките, все още няма половинка до себе си, и то много време. Заради това, че музикантът се конти малко повече, облича се по-ексцентрично и има по-галантни маниери той е набеждаван, че е твърде женствен, за да си има приятелка. Ето - Кристиян доказа на хейтърите, че до себе си може да има не просто приятелка, а поп дива.

Преди време звездата е споделял, че се чувства самотно, но вече, за щастие, не е така.

Любовта е най-голямо вдъхновение за певецa. Вицепобедителят на континенталния конкурс е споделял, че е писал и песен след раздяла, която го е сполетяла. "Парчето засяга отношенията между двама души. При мен се случи нещо не много добро. Реших да се вдъхновя от момента, в който животът ми се промени изведнъж", разкрива Кристиян Костов преди време. В момента е пуснал песен на име "Еспресо". Вероятно има възбуждащ замисъл, щом сравнява любовта си с кафе.

Почитателите на Крис са в очакване той да доведе новата си половинка у нас, така както наскоро направи новият ас във Формулата Никола Цолов. Няма как на Полина да не й харесат нашите гозби и гледки!

Четете още

Кристиян Костов започна работа в Лос Анджелис

Кристиян Костов започна работа в Лос Анджелис

Кристиян Костов платил 1000$ за концерт на Кание Уест

Кристиян Костов платил 1000$ за концерт на Кание Уест

Скастриха душманите на Кристиян Костов

Скастриха душманите на Кристиян Костов

Раздяла вдъхновява Крис Костов

Раздяла вдъхновява Крис Костов

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама