Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18747577 www.bgdnes.bg

С рев и сълзи съпругът на Духовникова качва щерките на сърф

Море от сополи на плажа

Връзката на момичетата с баща им е заклинание, примесено със сила и нежност, казва актрисата

"На плажа, на който сме всяко лято от години, всички карат кайт. Всички. И големите, и децата. Като децата са в пъти по-добри от родителите си. И като имам предвид "по-добри", това значи, че ако има някой да се спасява от водата, децата влизат да го спасяват. Толкова са добри." Това разказа актрисата Теодора Духовникова , която в момента ползва годишния си отпуск и прекарва ваканцията в компанията на своя съпруг Стефан Духовников и двете им дъщери - Бояна и Ема.

Реклама

"Помня първите ни лета, децата ни бяха малки и Стефан ги хвърляше във водата да се учат. Тичаше по брега, крещеше нещо, което не се чуваше от вятъра, плуваше към тях да им помага и пак се връщаше на брега да ги гледа." Дъските на момичета се мятали във водата, обръщали се от вълните, хвърчилата им ги вдигали във въздуха като някакви малки парцалени кукли. "И аз това не можех да го гледам. Те плачеха от морето и аз плачех от пясъка заедно с тях", с ужас си спомня българската Шарън Стоун.

Стефан казал на Теди, ако ще разваля дисциплината, да не гледа, защото "той тия деца кайт ще ги научи да карат, каквото ще да става", разказва днес през смях актрисата и допълва: "И днес се радвам, че не развалих дисциплината. Гледам ги сега, красиви като самия живот и смели като най-вълнуващите му представители, как влизат заедно във водата, заедно - баща и дъщери, и изчезват. Няма ги с часове, стават някакви малки точки на хоризонта, толкова са далеч, че само цветовете на хвърчилата им проблясват над синьото на небето. Вятърът е толкова силен, че почти не се задържам на брега, вълните са големи, като от някакво микроскопично лятно пришествие, а те са вътре заедно", с гордост разказва хубавицата.

По-малката наследница на Духовникова - Ема, вече се изяви в киното с ролята си в лентата "Уроци по немски", където играе дъщеря на героя на Юлиян Вергов. По-голямата, Бояна, е ученичка в столична езикова гимназия.

Съпругът на актрисата, освен че е страстен сърфист, е собственик на няколко тузарски ресторанта в столицата. Той е син на покойния вече д-р Боян Духовников, който бе един от най-известните и уважавани гинеколози в България.

Четете още

Кой ли снима дългите крака на Теодора Духовникова?!

Кой ли снима дългите крака на Теодора Духовникова?!

Теодора Духовникова се кефи на Гершуин по бански на черешки

Теодора Духовникова се кефи на Гершуин по бански на черешки

ВСЕ ПО-ИНТИМНО! Теодора Духовникова на колене пред Владо Пенев

ВСЕ ПО-ИНТИМНО! Теодора Духовникова на колене пред Владо Пенев

Духовникова празнува СТАРТ на ваканцията

Духовникова празнува СТАРТ на ваканцията

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама