Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1875318 www.bgdnes.bg

Део и Лора 100% разделени

Разделени заедно - с това странно положение се примирявали Део и Лора Караджова. Двамата вече не били гаджета, но го криели, за да не разочароват феновете си. Допълнителен стимул да продължат да пазят разлъката си в тайна била вероятността с евентуалното си признание да разрушат имиджа си на млада, талантлива и сплотена двойка.

Блондинът и дъщерята на Дначо Караджов съвсем не се затруднявали да поддържат илюзията, че още са влюбени един в друг. Така или иначе двамата преценили, че след 8-годишна връзка е задължително да запазят приятелството си. Затова разделените Лора и Део продължавали да прекарват времето си заедно. Често излизали и се веселеи в обща компания. А в края на февруари даже си подариха екзотична почивка до остров Сао Висенте.

Реклама

След като се прибраха в България, двамата се върнаха към предишния си живот. Лора се посвети на музиката си, а Део се включи в танцовото състезание "Денсинг Старс".

В шоуто блондинът доста се сближил със сценичната си партньорка Елена Добрикова. Покрай ежедневните репетиции приятелството им се задълбочило и двамата започнали да се виждат и извън предаването. Део и Елена все по-открито демонстрират симпатиите си един към друг. Така двамата неволно спомогнали за задълбочаването на слуха, че помежду им се е зародила любов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама