Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18754946 www.bgdnes.bg

Мисис България Марина Цветанова: Имам половинка от 2 години, обичана и ценена съм

Бих се включила в риалити предаване за сблъсък на характери, тези за издръжливост не са за мен 

КОЯ Е ТЯ

Марина Цветанова е родена в София на 20 септември 1992 г. Завършва журналистика в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Тя е един от най-успешните модели у нас и една от малкото българки, дефилирали на Седмицата на модата в Милано и Дубай. Марина е носителка и на титлата "Мисис България 2019", тя бе пристав в предаването "Съдебен спор" по Нова тв.

Реклама

- Марина, здравейте! Близо три месеца минаха, откакто отворихте салон за красота в Студентски град в София. Как се развива той?

- Здравейте! Да, стартирах нов бизнес съвсем наскоро и към момента се развива с бързи темпове. Аз съм перфекционист и винаги живея с мисълта, че може и да е по-добре! На този етап аз и екипът ми се стараем всички клиенти да останат повече от удовлетворени от услугите, които им предоставяме.

- Дамите или мъжете според вас са по-взискателни и претенциозни към външния си вид? Тенденциите сякаш са, че все повече момчета се подлагат на разкрасителни процедури.

- Живеем в модерен свят на суетата и хората се поддържат все повече и повече чрез всякакви видове процедури, като че ли да се впишат в определени критерии и рамки на общоприетото за красиво. Не е до пол определено.

- Бяхте пристав в предаването "Съдебен спор" по Нова тв. Какви най-ярки спомени и случки пазите?

- За "Съдебен спор" винаги се сещам с усмивка! Времето там беше огромно училище за мен. В телевизията има някаква невероятна магия, който не го е изпитал върху гърба си, надали ще ме разбере. Всяко предаване носеше след себе си многобройна гама от емоции - положителни и отрицателни. Съпреживявахме с героите всичко, за което разказваха. Там отивах на работа и никога не знаех какво предстоеше - това е красотата на това предаване!

Реклама

- Канена сте на модни дефилета в цял свят. Разкажете ни за най-мащабните.

- За съжаление, все по-рядко виждам български модели по най-големите модни подиуми, за разлика от български дизайнери, които удивляват целия свят с невероятните си колекции. В световен мащаб съм дефилирала за над 50 чуждестранни дизайнери. Определено името на България се чува в световния моден елит. Участвах многократно в седмиците на модата в Милано, Рим, Истанбул, Дубай, Скопие, а наскоро се върнах от Кан, където ме избраха за главен модел в почти всички дефилета.

- Какво ви дава и какво ви отнемат светският живот и шоубизнесът у нас и по света?

- Последните години стоя умишлено далеч от светлините на прожекторите. Когато станах Мисис България през 2019 г. в продължение на години имах стотици изяви, благотворителни кампании, ревюта и като че ли се поуморих. Сега съм се фокусирала върху бизнеса и семейството ми. Забелязах обаче, че в чужбина всички ти се радват, снимат се с теб, приятелски са настроени, позитивни, докато в България не е точно така.

- Завършили сте журналистика. Да ви очакваме ли скоро на екран отново?

- Очаквам покани през новия сезон.

- Следите ли риалити предаванията? Кое ви допада и в кое бихте се включила с удоволствие? Получавали ли сте покана за участие?

- Винаги са ми били интересни риалити предаванията и следя с интерес повечето от тях. Напоследък предпочитам да гледам тези, които се излъчват само в онлайн пространството. Получавала съм покани, но единствено бих се включила в предаване, което е за сблъсък на характери или на модна тематика. Предавания за издръжливост не са за мен.

- Последните години водите висок стандарт на живот. Никога не говорите за личния си живот. Защо? Разкажете ни повече за половинката си.

- Имам човек до себе си от две години и се чувствам обичана и ценена жена. Личният живот затова е личен, за да не е на показ. Правя и постигам предостатъчно неща благодарение на много труд и постоянство, а не благодарение на това кой е до мен.

- Следите ли политическите страсти? Чакат ни нови избори на 27 октомври. Ще гласувате ли и упражнявате ли правото си на глас досега?

- Абсолютно винаги упражнявам правото си на глас, без изключение. Това е право на всеки пълнолетен гражданин, но аз го приемам като мое лично задължение! Сигурна съм, че този път българския народ ще направи адекватен избор, благодарение на който най-сетне ще се състави редовно правителство.

Четете още

Мисис България 2019 Марина Цветанова откри салон за красота

Мисис България 2019 Марина Цветанова откри салон за красота

Мисис България и Ергенът опасно близки

Мисис България и Ергенът опасно близки

Мисис България Марина Цветанова:  Разведох се, имам нов приятел

Мисис България Марина Цветанова: Разведох се, имам нов приятел

Мисис България пребори COVID за трети път

Мисис България пребори COVID за трети път

Реклама
Реклама
Реклама