Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18759682 www.bgdnes.bg

Краси Радков, жена му и олимпийска шампионка ще водят риалити по Би Ти Ви

Забавното риалити със състезателен характер „Бягство към победата" тази есен ще се завърне в ефира на bTV с нов формат и нови водещи

Играчите в „Бягство към победата 2: Съкровището" ще се впуснат в едно различно пътуване из България, за да опознаят българската природа, култура и история. Водещите Станислава Ганчева, Ивет Горанова и Краси Радков ще съпътстват участниците по пътя до финала и ще станат свидетели на техните бързина, издръжливост, ориентация, съобразителност, способност за работа в екип и обща култура.

Чаровната Станислава Ганчева ще въвежда настървените за победа играчи в особеностите на различните задачи и местата, на които ще ги отведат те. Ивет Горанова ще бъде рамо до рамо с играчите по време на изпитанията, ще следи всеки техен ход и няма да позволи някой да даде нещо по-малко от най-доброто от себе си. Краси Радков ще ръководи една част от задачите, подготвени за участниците, а неповторимият му хумор няма да остави състезателите равнодушни, дори и в най-напечените моменти.

Четете още

Краси Минев бута бебе в Южния парк (Снимки)

Краси Минев бута бебе в Южния парк (Снимки)

Купувачът Георги Таров:  Пъпешът за 10 бона не е толкова вкусен

Купувачът Георги Таров: Пъпешът за 10 бона не е толкова вкусен

Жената на Краси Радков получи лодка

Жената на Краси Радков получи лодка

Актьорът Краси Ранков дядо за четвърти път

Актьорът Краси Ранков дядо за четвърти път

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама