Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18777647 www.bgdnes.bg

Хасан и Ибрахим вземат две певици

Виктория и Рюзган заедно с близнаците изпълняват класическа и модерна музика 

С млади и талантливи певици изнасят концерти клавирните виртуози Хасан и Ибрахим.

Преди месеци към дуото се присъедини 11-годишната Виктория Пощарова. Талантливото момиче има няколко национални и международни награди, развива се отлично в музиката и заедно с близнаците изпълнява български песни, както и поп музика на английски език. Към музикалния състав наскоро се е включила и Рюгзан Бейханова, която също е носителка на отличия от престижни музикални конкурси и може да изпълнява песни от различни музикални стилове.

Реклама

"Формацията има постоянно ангажименти. Изпълняват както класическа, така и модерна музика. И винаги завършват изявите си с вечната "Моя страна, моя България" на великия Емил Димитров", разказа пред "България Днес" Денис Игнатов, баща на близнаците.

В момента Хасан и Ибрахим са във ваканция, но съчетават почивката с композирането на нови творби и ще се включат в нови музикални надпревари. Новата учебна година в музикалната консерватория в нидерландския град Маастрихт, където братята учат, започва на 12 септември, но българските музиканти ще се включат седмица по-късно, тъй като имат концертни ангажименти. Пианистите завършиха с отличен успех третия семестър. На високо ниво се представиха и в края на първата учебна година, когато отново бяха отличници.

"Ваканцията им беше пълноценна, като ходиха на море и планина. Също така започнаха да тренират - бягат и правят лицеви опори, за да натрупат мускули и да изглеждат и добре физически. Много са амбициозни, постоянно си поставят някакви цели и ги следват. И всичко това се редува с музиката, като обичат да казват, че най-добре си почиват, когато свирят", сподели още пред вестника Игнатов.

Четете още

Хасан и Ибрахим стават актьори

Хасан и Ибрахим стават актьори

Хасан и Ибрахим с нова певица - Виктория

Хасан и Ибрахим с нова певица - Виктория

Хасан и Ибрахим с престижен концерт

Хасан и Ибрахим с престижен концерт

Хасан и Ибрахим уморени, излизат в дълга ваканция

Хасан и Ибрахим уморени, излизат в дълга ваканция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама