Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18778552 www.bgdnes.bg

Гергана Стоянова не дава щерка си за три камили

*Любов пламва насред Сахара

*Актрисата от "Шивачки" отказва да омъжи дъщеря си за бедуин

Гергана Стоянова е пребродила Сахара на камила, разкри самата актриса. Още със стъпването си на родна земя едно от най-известните лица на България публикува цял фотоотчет за пътешествието си в Тунис. На всички кадри звездата от "Шивачки" е омотана в бедуински тюрбан и неизменно или на бяла едногърба камила, или до нея.

Стоянова дори се хвали, че за отрасналата й щерка, наследила красотата на известната си майка, "бедуините давали три камили", за я вземат за невеста. "В момента, в който я изпуснах за миг, трима камилари бяха готови да сложат камилите си в краката й. Не се остави да я забрадят, докато не намериха същия зелен шал. Водолей!", прелива от майчина гордост актрисата. Като се има предвид, че в тези страни камилата е по-ценна от златото, младата госпожица може да бъде горда с "откупа", който са предлагали на майка й.

Реклама

Актрисата е очарована от камилите и признава, че може да напише цяло изследване за тях след пътуването си из Сахара. "По-чувствителни са от котките", твърди Гергана Стоянова. "Моят Шаги да ме прощава, ама ако си взема камила, тя доста повече ще милее за мен, както се оказа", шегува се един от най-известните гласове на България.

Бившата шефка на политическия кабинет на Петър Стоянов по времето, когато бе културен министър, се е върнала у нас, буквално влюбена в тези животни. "Знаете ли, че камила не може да бъде продавана, докато не навърши 14 години? Защото толкова се привързва към стопанина си, че го помни дълго, тъгува за него и не може да свикне с новия си стопанин. Започва гладна стачка, докато не я върнат вкъщи. Ако това не се случи, умира, депресирана, от глад", демонстрира завидните си познания за камилите Стоянова.

Актрисата предупреждава мераклиите да повторят пътуването й върху камилски гръб, че тези животни също така са злопаметни и могат дори да убият стопанина си, така че близкото общуване с тях не е за всеки.

"Ако стопанинът не се е отнасял добре с камилата, удрял я е, карал й се е... когато остареят, тя го издебва и без той да подозира, го удря с тежката си глава. Човекът пада, камилата сяда върху него и го задушава за две минути", не спестява и отрицателните черти на камилите първата БГ актриса, прекосила Сахара.

Четете още

(ПАПАРАЦИТЕ Я ХВАНАХА) Актрисата Гергана Стоянова тича по задачи

(ПАПАРАЦИТЕ Я ХВАНАХА) Актрисата Гергана Стоянова тича по задачи

Гергана Стоянова се втали ударно с чай

Гергана Стоянова се втали ударно с чай

Гергана Стоянова с номинация за "Личност на Бургас"

Гергана Стоянова с номинация за "Личност на Бургас"

Гергана Стоянова разкри СТРАШНА истина за баща си

Гергана Стоянова разкри СТРАШНА истина за баща си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама