Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18783141 www.bgdnes.bg

Неделя Щонова разкри сяда ли на стола на Деси Стоянова в "Преди обед"

 Неделя Щонова адресира дали тя ще бъде новата водеща в „Преди обед" на мястото на напусналата Деси Стоянова

„Никога не съм била в битката за стола на Деси Стоянова! И никога не съм се явявала на кастинг за водеща в "Преди обед". Уважавам труда на колегите. Моят фокус е друг – образователно предаване! Хора, не пишете небивалици" – призова доктор Неделя Щонова, съобщи Лейдизоун.

Реклама

Новият сезон на „Преди обед" започва на 2 септември в 9:30 ч. Засега от екипа на предаването разкриват единствено, че до Петър Дочев ще седне жена, която е „майка, танцува, обича малини и скача от високо".

В средата на август Неделя Щонова обяви новия проект в „Светът на здравето" за предстоящия есенен сезон.

„Мили хора, обичащи здравето. Излизам от екрана и идвам при вас. Започваме нов проект в "Светът на здравето" по bTV. Изключително полезен и вдъхновяващ. Имате гости: лекар у дома! Включи се. Участвай. Ще преобразяваме телата, умовете, душите. Бъди промяната. Пишете ми. Очаквам ви. И ще дойда при вас, с грижа и обич" – обеща доктор Щонова на своите верни зрители.

В края на май тя сподели радостта си от дипломирането на дъщеря й Лилия-Сапфира.

„Свят на наука, жажда за знания и млади хора, устремени към най-истинската пътеводна звезда и към една голяма ценност – образованието. Няма такъв миг на света! Вълнението да съпреживея дипломирането на моето малко момиченце. Браво, Лили! Безусловна моя обич. Ти се появи толкова трудно на белия свят. Появи се като едно малко чудо" – призна д-р Щонова.

През изминалата пролет Неделя Щонова спечели "Dancing Stars" в партньорство с професионалния танцьор Атанас Месечков.

След спектакъл на световно ниво и жестока конкуренция двамата спечелиха танцовото шоу и получиха титлата „Крал и кралица на дансинга". Във вълнуващатата нощ за победата се бориха още три феноменални двойки – поп дивата DARA и Джими, тв водещата и усмихнато лице на прогнозата за времето Натали Трифонова и Димитър, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор.

„В един момент имах 30 синини и контузии по тялото. Ние правихме не само сложни поддръжки, ние танцувахме във въздуха. Наско е много взискателен. Спря ми тока, стопи ми лагерите, както се казва. Той е емблема, прекрасен танцьор и научих много от него" – сподели Неделя Щонова в „Преди обед" след победата.

Четете още

Никой не знае къде е Доган

Никой не знае къде е Доган

Митьо Маринов се завърна в Би Ти Ви след годежа, Бесте Сабри го изостави

Митьо Маринов се завърна в Би Ти Ви след годежа, Бесте Сабри го изостави

Ландо Норис разкара гаджето

Ландо Норис разкара гаджето

Времето през уикенда: Дъждовна събота и слънчева неделя

Времето през уикенда: Дъждовна събота и слънчева неделя

Реклама
Реклама
Реклама