Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18787454 www.bgdnes.bg

Това ли е новото гадже на Юлиан Вергов? (Снимки)

Юлиан и секси девойка щастливо засмени

Популярният актьор и брюнетката се държат по улиците като влюбени тийнейджъри

Знойна брюнетка, изглежда, е новото гадже на Юлиан Вергов.

Топактьорът бе уловен на разходка из центъра на София с доста по-млада от него чаровна дама. И ако се съди по жестовете и усмивките им, по това как се закачат и деликатно държат за ръце, май има горещ пламък помежду им.

Реклама

Популярният актьор и младата жена са засечени да се мотаят безгрижно и да се заиграват по улиците като влюбени тийнейджъри преди седмица.

И по действията им изглежда, че това е новата сърдечна половинката на Вергов, която той досега криеше. Дори и от папараците на "България Днес", от които обаче трудно нещо може да бъде прикрито. Поне не задълго.

От известно време из артистичните среди се говори, че топактьорът ни си има гадже. Но коя е тя, как изглежда и други подробности оставаха скрити за широката публика. Просто из киносредите се шушука, че Юлиан Вергов бил доста влюбен.

Вездесъщите папараци на "България Днес" обаче уловиха филмовата звезда да държи за ръката по особен начин, издаващ интимността на жеста, сексапилната брюнетка - ясен знак, че двамата не са обикновени дружки. А между тях прехвърчат флуиди. Вергов и девойката, която видно е по-млада от него, трудно могат да скрият чувствата си един към друг.

Реклама

Младата дама до Вергов е заложила на типичния си летния сезон стайлинг - черни къси дънки и тениска. Актьорът пък е с широки дънки, но не сваля типичните за него шапка и светли слънчеви очила.

По време на разходката си из столичната "Оборище" 54-годишната звезда и брюнетката влизат в магазин, за да се подсилят. Докато младата жена плаща с мобилния си телефон, Вергов я държи за ръката, а усмивката не слиза от лицето му.

След края на разходката девойката и актьорът се запътват към колата, която е на момичето, и отпрашват в неизвестна посока.

Вергов от години гледа да не излага на показ личния си живот и се стреми да го пази в тайна. Хитовият ни артист не обича да говори за себе си и рядко е засичан по улиците с жени, дори и да не са му гаджета.

Затова за личния живот на актьора публично се знае малко. Най-популярна е връзката му с бившата моделка и асистентка на Къци Вапцаров в предаването "Невада" Ирина Ялъмова. Чаровницата дари и актьора с единствената му дъщеря - Алена. Двамата обаче от години са разделени. Отношенията между Ялъмова и Вергов все пак се затоплиха в последните години, но те просто поддържат приятелски и родителски отношения.

Четете още

Юлиан Вергов и Радина Думанян с помен за Лорина Камбурова

Юлиан Вергов и Радина Думанян с помен за Лорина Камбурова

Юлиан, Моню и Иван Радоев с пищаци и уиски

Юлиан, Моню и Иван Радоев с пищаци и уиски

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Юлиан Вергов пърпори с моторетка

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Юлиан Вергов пърпори с моторетка

Вергов се обяви за легенда

Вергов се обяви за легенда

Реклама
Реклама
Реклама