Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18788389 www.bgdnes.bg

Би Ти Ви още не може да открие новия ерген

За първи път в историята през септември не се знае нищо за риалитито

Още не могат да намерят новия ерген на България! Въпреки че се появиха какви ли не спекулации за името и профила на мачото, за чието сърце ще се борят куп знойни девойки, се оказва, че дори и в телевизията не знаят кой ще е той.

Това се потвърждава от рекламния клип на формата, който се върти в медията. До края на миналата работна седмица (петък) в праймтайма, а и не само, върви видео, което подканва мъже да се запишат за кастинг за ергена. Така за първи път от съществуването на формата сме в началото на септември, а не е ясно кой ще е главният герой. За това "вина" има и фактът, че за първи път ергенът се избира чрез кастинг, а не както досега - директно от продуцентите.

Реклама

Готов ли си да се влюбиш, да откриеш жената на твоите мечти, да изживееш страсти в рая.... открий дамата на своето сърце, с която да споделиш незабравими мигове - гласи посланието към кадри от предни сезони, с което от Би Ти Ви се опитват да намерят своя нов ерген.

Така телевизията опровергава слуховете, че бъдещият най-популярен българин вече е избран и че ще е гинеколог на име Петко, каквито информации се появиха преди седмици.

В същото време стана ясно, че една от бившите участнички в миналия сезон - Виктория Асенова, е закъсала със здравето. Мацката, която се прочу със звучния си прякор "Цър-цър", е в болница. Самата тя сподели кадри от стая, откъдето се вижда, че е на системи.

Както е известно, участието на Виктория в "Ергенът" й коства работата й в БФС. Тя влезе в предаването като служител на футболния ни съюз, но лично новият президент на централата Георги Иванов - Гонзо я е уволнил заради уронване на престижа на БФС след изявите й в "Ергенът".

Четете още

Ергенката от БФС влезе в болница

Ергенката от БФС влезе в болница

Ергенката Маги чукна 37

Ергенката Маги чукна 37

Ергенът Алек си купи кола за 150 бона

Ергенът Алек си купи кола за 150 бона

Ергенът Евгени СКЪРБИ! Загуби близък член от семейството си

Ергенът Евгени СКЪРБИ! Загуби близък член от семейството си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама