Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18790934 www.bgdnes.bg

Деси Стоянова остава в историята! "Преди обед" по Би Ти Ви с 3 нови водещи

Телевизионното предаване "Преди обед" по Би Ти Ви приветства нови лица

До последно телевизията поддържа мистерията кой сяда в стола на дългогодишната им водеща Деси Стоянова. Днес обаче, мистерията бе разбулена.

Не една, а цели 3 жени се присъединяват към харизматичния Петър Дочев. Франциска Йорданова, Зейнеб Маджурова и Оля Малинова ще водят сутрешното предаване.

Реклама

Те ще споделят със своите гости истории, преживявания и опит, ще разказват за света навън така, както го правят добри приятели.

Новината в ефира на Би Ти Ви обявиха водещите на "Гласът на България" Боряна Братоева и Владимир Зомбори, а седмица преди да излъчат предаването телевизията намекна по нещо за водещите в официално съобщение. Едната е „майка", друга „обича малини", третата „скача от високо, каквото и да означава това, а четвъртата „танцува".

Водещите:

Зейнеб Маджурова 

Известно е, че тя има три деца – голямата й дъщеря Мириам и двете близначки Василиа и София, които роди точно преди две години. Тя танцува – участвала е в третия сезон на шоуто „Денсинг Старс", въпреки че не се задържа дълго на дансинга. Водещата тъкмо се върна на работа след двугодишен отпуск по майчинство. 

Зейнеб неведнъж е гостувала в студиото на „Преди обед", била е и седмичен коментатор там, така че ще се чувства достатъчно удобно, за да поеме работата на Деси Стоянова. Въпросът обаче е дали публиката ще я приеме?

Блондинката от Бургас, която преди години изгря в телевизията с участие в първия сезон на „Биг Брадър" в страната ни, не може да се похвали с кой знае каква зрителска любов. На фона на Деси Стоянова, която е любимка на публиката, Маджурова е, меко казано, недолюбвана. Хората най-често я намират за досадна, дразнеща и излишно натрапвана, въпреки че не е ясно с какво провокира такива реакции, тъй като е изключително позитивна и усмихната на екран.

Оля Малинова

Малините се свързват с популярната комедиантка Оля Малинова, която се вихри по родните сцени, но рядко можеш да я видиш в ефир. Тя е ужасно забавна и способна да разсмее дори мъртвец. Варненският й акцент обаче е толкова силен, че сигурно половин България и цяла София ще се наежи срещу мекия й говор, ако го слуша всеки божи ден по Би Ти Ви. Малинова е близка с основателката на популярната платформа „Майко мила" Красимира Хаджииванова, която пък е близка с продуцента Жоро Тошев и десетки пъти е гостувала в „Преди обед".

Франциска Йорданова

Тя изгря в родния ефир миналата пролет като част от журито

на „Денсинг Старс". Продуцентът на „Преди обед" Георги Тошев издаде преди няколко месеца, че подготвя заедно с нея проект, с който щял да изненада зрителите наесен. Франциска е красива, симпатична, харизматична, спец е по танците, но може ли да замести опитен журналист като Деси Стоянова? Такава задача всъщност е почти неизпълнима, защото малко звезди в страната ни биха могли да се състезават с досегашното лице на шоуто по своята професионална подготовка, лично обаяние и безупречен имидж.

Четете още

Неделя Щонова разкри сяда ли на стола на Деси Стоянова в "Преди обед"

Неделя Щонова разкри сяда ли на стола на Деси Стоянова в "Преди обед"

Франциска сяда на стола на Деси Стоянова в "Преди обед"

Франциска сяда на стола на Деси Стоянова в "Преди обед"

Кралят на Испания си падна по Деси Зидарова

Кралят на Испания си падна по Деси Зидарова

Виктор Божинов скочи на "леките филми"

Виктор Божинов скочи на "леките филми"

Реклама
Реклама
Реклама