Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18801785 www.bgdnes.bg

Сано и Диляна Попова изгряват на екран на 16 септември

Водещи са Александър Сано и Диляна Попова, които ще пренесат зрителите сред екзотичните плажове и дълбоки води на Филипините

Първият сезон на приключенското риалити „Островът на 100-те гривни: Другата вселена" стартира в ефира на bTV на 16 септември (понеделник) точно в 20.00 часа. Водещи са актьорът Александър Сано и актрисата и модел Диляна Попова, които ще пренесат зрителите сред екзотичните плажове и дълбоки води на Филипините. Драматичен сблъсък на характери, истинско изпитание на духа и силата и свят с неписани закони.

Реклама

Продукцията е премиерна за българския ефир и ще предложи интересна, динамична и напрегната игра със зрелищни битки и неочаквани обрати, достойни за трилър. За да оцелеят, участниците ще трябва да мислят на бързи обороти и да коват стратегии в движение. Съюзите тук ще бъдат всичко, а приятелствата ще струват цяло състояние, защото крайната цел е лъвски пай от наградния фонд от 300 000 лева.

На старта 30-те играчи ще разполагат с равен брой гривни, които ще отговарят на определена парична стойност. Целта на състезателите е да печелят възможно най-много гривни в изтощителни състезания за сила, издръжливост, съобразителност и адаптивност, като „уловката" е, че те ще ги получават реално от своите конкуренти. При напускане на Острова този, който си тръгва, ще трябва да свали „богатството" от ръката си и да го даде на играч, който остава в играта.

Как ще се променят играчите в хода на приключението, когато придобият богатство и власт? Как ще се прегрупират явните лагери и тайните коалиции? И кой ще решава кое е морално и кое – не? „Островът на 100-те гривни: Другата вселена" ще покаже 30 различни стратегии по пътя към победата.

Правилата са еднакви за всички състезатели и във всяка минута ще държат под напрежение зрителите пред екраните в първия български сезон на „Островът на 100-те гривни". Приключенското риалити е по лиценз на шоуто „Million Dollar Island", което се превърна в сензация през 2023 г. и завладя сърцата и умовете на милиони зрители по света.

Четете още

Генчо от "Игри на волята" се ожени, 30 мъже се бият за жартиера на булката

Генчо от "Игри на волята" се ожени, 30 мъже се бият за жартиера на булката

Етиен Леви няма желание за политика

Етиен Леви няма желание за политика

Това ли е победителят в "Игри на волята"?

Това ли е победителят в "Игри на волята"?

Охранител на Тодор Живков създава нова партия

Охранител на Тодор Живков създава нова партия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама