Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18810996 www.bgdnes.bg

Андреа се раздели с гаджето, сватбата се отлага

Заради голи снимки в клип сватбата се отменя

Певицата е скъсала с турската звезда Емре Озмер

Андреа отново не сполучи в любовта! Години наред русата изпълнителката търси мъжа на живота си, но все удря на камък.

От няколко седмици Андреа пак е останала без гадже, разбра "България Днес". Досегашният й приятел - турската звезда Емре Озмер, вече не е с нея.

Реклама

Двамата бяха заедно повече от година, дори са се сгодили, но съвсем наскоро настъпва крах в отношенията им, издават близки до певицата. Именно поради тази причина Андреа е премахнала и последните снимки с актьора от социалната мрежа.

Всичко започнало след провокативните кадри на изпълнителката към последния й клип. На тях Андреа не остави нищо на въображението. А пищните й форми, а и не само те можеха да бъдат видени. Озмер, който е голяма звезда в турските сериали в южната ни съседка, бил бесен на певицата за лекото й поведение. Все пак двамата се сдобрили. Ала седмици по-късно турчинът решил да сложи точка на авантюрата си с пищната блондинка.

"Имаха голям скандал покрай клипа на новата й песен. Озмер бе много ядосан, че Андреа е преминала всякаква граница на провокация. Но не знам да са разделени окончателно", каза пред вестника пиарът на Андреа Наско Лазаров.

Така певицата за пореден път няма да се види като булка. В първата й публична сериозна връзка с боксьора Кубрат Пулев Андреа така и не стигна до олтара. Хитовата изпълнителка дълги години жалеше за Кобрата, но в крайна сметка се оказа, че боксьорът й изневерява, и двамата се разделиха. Андреа дълго страда след раздялата, но в крайна сметка срещна Емре и като че ли разцъфна отново. За жалост и тази връзка сега е приключила.

Четете още

Андреа ВЗРИВИ мрежата, появи се чисто гола (ВИДЕО)

Андреа ВЗРИВИ мрежата, появи се чисто гола (ВИДЕО)

Андреа показа всичко (кадри)

Андреа показа всичко (кадри)

Андреа пак си показа зърната в интернет

Андреа пак си показа зърната в интернет

Андреа на море без гаджето

Андреа на море без гаджето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама