Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1881401 www.bgdnes.bg

Рачков ревнувал Мария, за да е забавно, не го е страх от сватба

„Не ме е страх да се оженя", категорично заяви Димитър Рачков по време на гостуването си в предаването "ДИКOFF" по Нова телевизия.

„За мен подписът не е някаква гаранция за добро семейство. Ти може да живееш с някого на семейни начала и да се разбирате прекрасно и без да имате подпис. Ако с Мария решим да се оженим - ще се оженим, ако не се - няма", поясни популярният водещ.

Зуека прекъсна темата като отбеляза, че е по-правилно интересът да бъде насочен не към личния им живот, а към това, което правят двамата с Рачков за хората.

Реклама

На въпрос на Сашо Диков дали е истинска ревността към Мария, която Рачков показва в „Като две капки вода", шоуменът бе категоричен, че всичко това го прави „за шоуто и за да е забавно". Той обясни, че ако наистина изпитва ревност, то би я прикрил, защото е достатъчно голям професионалист.

Относно това дали с Мария не им е омръзнало да са непрекъснато заедно - и в работата, и в живота, Димитър Рачков поясни, че като всяко нещо и това има своите плюсове и минуси.

Във връзка с „Господари на ефира", двамата водещи заявиха, че предаването вече се е превърнало в институция и че много хора звънят първо в предаването, за да решат много свои проблеми.

„Затова отговорността никак не е малка", обясни категорични бяха двамата водещи.

Зуека пък заяви, че двамата с Рачков са наистина много всеотдайни и допълни „когато нещо не е на 100%, винаги ходим и ръчкаме".

Да се задържи предаване в ефира повече от 3-4 години е изключително трудно, поясни още Зуека.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама