Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18819554 www.bgdnes.bg

aBOVe the ROCK ще разтърси гара Бов

Между края на ваканцията и началото на учебната и работната година - от 13 до 15 септември, скалите над гара Бов ще бъдат разтърсени от първото издание на освежаващия и зареждащ музикален фестивал aBOVe the ROCK.
Организаторите - стопанинът на екокомплекс „Чемерник“, бизнесменът Ивайло Манчев, ревностните привърженици на полета на две гуми и рева на моторите от МСС „Безделниците“, художникът визионер, творец и сугестопед Илиана Стринска от „il Strinska Art“ и копирайтърът и фотограф Зорница Митин си поставят простичка цел - да съберат на едно място меломаните - на поляната под звездите над гара и село Бов, и всички заедно да напишат част от музикалната история с любимите си банди „Уикеда“, „Doctor's Gogo Band“, „Elinor“, „Обратен ефект“, Svetlio And The Legends, „Своге Акустик“, „Rejected Mono“ и други.

Инициаторите на мелодичния рок форум ще дадат поле за изява и на няколко ученически банди, сред които „MarinЪ“ и „Сврака“. а за последния ден от изданието му, неделя, 15 Септември, ще наградят „отличниците“ на феста с интересни игри и награди.

Благотворителната кауза на събитието е свързана със събирането на средства за закупуване на обдишващи машини за рядка белодробна болест сред децата.

Четете още

Рок ще тресе скалите на Искърското дефиле

Рок ще тресе скалите на Искърското дефиле

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама