Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18820087 www.bgdnes.bg

Калин Врачански крие майката на бебето си

*Десетки звезди поздравиха колегата си с първо бащинство

*Теа ще е наследничката на актьора

Пълна мистерия за момента е коя е жената, която дари с първа рожба Калин Врачански. За нея се твърди само, че е близо две десетилетия по-млада от родния киноидол. Топактьорът е признавал пред колеги, че това е "жената на живота му" и че иска да стане баща - желание, което наскоро се сбъдна.

"Много съм щастлив! Кръстихме бебето Теа." Това каза за "България Днес" Калин Врачански. Популярният актьор стана баща за първи път и призна, че е на седмото небе. Той публикува и трогателен фотос как е хванал нежно крачето на новородено.

Реклама

"Ще се боря с общината да запишат дъщеричката ми Теа Калин Врачански, а не с окончание на бащиното име "ов", добави за вестника звездата от "Стъклен дом".

Врачански довери още, че стъпва на пръсти из къщи и дори не смее да се изкашля. "Майката и бебето са уморени, трябва да си почиват, много внимавам да им пазя тишина и единственото ми желание в момента е да им осигуря пълно спокойствие", сподели за "България Днес" щастливият татко.

Първа честити раждането на бебето Теа колежката на Калин Врачански - Диана Димитрова. Красивата актриса е поставила под честитката голямо червено сърце, видя вестникът.

Актрисата Лили Сучева също е побързала да изрази съпричастността си към голямото щастие на известния си колега. "Честита радост", е написала Сучева и също е поставила емотикон сърца.

И популярната комичка Невена Бозукова не е останала по-назад. Тя се присъединява към хора на популярните колеги на Врачански, които начаса изразяват радостта си от прекрасното събитие в живота му. Неве е предпочела да остави знаците да говорят по-силно от думите и е поздравила секссимвола на родното кино и сцена с три големи червени сърца.

Звездата от сериала "Четвърта власт" Десислава Николова, по-известна на широката публика с артпсевдонима си Деси Моралес, пък направо се е разтопила от снимката на новородената Теа. "Еееее, най-голямото щастие! Живо и здраво да ви е!", възклицава омъжената за американец актриса, придружавайки честитката си с многобройни емотикони за много силна радост и благословение на родителите и тяхната първа рожба.

"Олелеееее!!!!! Честитооооо!!!!! Толкова се радваааам!!!! Бъдете здрави, мили хора!", прелива от емоции актрисата Йоана Темелкова. Още като изгряващи дарования двамата са си партнирали в театрални постановки, а после се срещнаха отново в централните роли на сериала "Братя".

Четете още

ЧЕСТИТО! Калин Врачански стана баща

ЧЕСТИТО! Калин Врачански стана баща

Калин Врачански изоставен от дъщерята на колежката си Неве

Калин Врачански изоставен от дъщерята на колежката си Неве

Реклама
Реклама
Реклама