Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18837616 www.bgdnes.bg

Вратарят Лорис Кариус в опасна близост с мацка

Вратарят Лорис Кариус само преди два месеца се ожени за най-сексапилната футболна репортерка Дилета Леота. Сега стражът бе изловен в опасна близост с друга секси мадама.

Лорис и красивата Мишел Хунцикер бяха хванати заедно през уикенда. Те се прегръщат силно, усмихват се един на друг и сякаш забравят света около тях. Докато не забелязват фотографите. Веднага след това се качват в различни коли и потеглят в противоположни посоки.

Реклама

Все пак според медии в Италия не става дума за нещо повече от близко приятелство. Кариус се ожени за голямата си любов - Дилета Леота, това лято. Тя от своя страна е добра приятелка с Мишел.

Хунцикер дори беше гост на помпозния сватбен прием на двойката. Тя дойде заедно с дъщеря си Аурора Рамацоти. Бившата водеща на Wetten,dass..? се радваше изключително много на влюбените гълъбчета и беше видимо трогната от сватбата.

Леота и Кариус са двойка от 2022 г. и имат дъщеря Ариа. Така че най-вероятно между Хунцикер и спортиста няма нищо повече от приятелство. Но може би младоженците могат да съберат красивата Мишел с някой от техните приятели. В момента тв водещата е необвързана. През май се раздели със своето последно гадже - италианският лекар Алесандро Кароло, след само година връзка.

Четете още

Най-секси журналистката Дилета Леота с нова работа

Най-секси журналистката Дилета Леота с нова работа

Най-секси репортерката: Превърнах се в лъвица заради ц*ца

Най-секси репортерката: Превърнах се в лъвица заради ц*ца

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама