Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1884456 www.bgdnes.bg

Тейлър Суифт мераклийка за принц Хари

Кънтри хубавелка дава мило и драго, за да се срещне с принц Хари.

Нашумялата напоследък певица Тейлър Суифт отчаяно търси начин да влезе във ВИП списъка на внука на кралица Елизабет, пише таблоидът "Сън". 28-годишният принц, известен с щурите си купони, отива в САЩ през май. Това ще е първото му задокеанско пътуване след миналогодишната му гола излагация в Лас Вегас.


23-годишната блондинка Тейлър здраво е хвърлила око на брата на престолонаследника, твърдят нейни близки. Според тях тя обожавала всичко у него - най-вече косата му в цвят джинджифил и неповторимия английски акцент.

Реклама

От друга страна, Хари също си пада по жени от типа на Суифт - руси и стройни. От известно време принцът демонстрира сериозни отношения със сънародничката си Кресида Бонас, но това не му пречи да се впуска в купонджийски забежки.


Сред американския парти елит вече върви дива надпревара с връзки, за да се уредят в компанията на британския гост. Според "Сън" Хари ще се включи в две партита във Вашингтон и Ню Йорк, а сигурни участници в тях засега са Дженифър Лорънс, Ванеса Хъджинс, Кейт Ъптън и Скарлет Йохансон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама