Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18845421 www.bgdnes.bg

Мис Чирпан плени сърцето на треньора на ЦСКА Александър Томаш

Бащата на Десислава е върл левскар

Новият треньор на ЦСКА има пораснали син и дъщеря

Носителка на титлата Мис Чирпан е голямата любов на новия треньор на ЦСКА Александър Томаш. Красивата Десислава е заедно с него от дълги години и двамата са пример за здраво семейство.

Запознават се още когато Томаш е млад футболист и оттогава са неразделни. Деси е родом от Чирпан и преди години е избрана за най-красивото момиче в града. Тя спира да се занимава с моделство и конкурси за красота и предпочита семейния уют. Заедно с Томаш често обикалят екзотични дестинации по света, катерят планини и карат ски.

Реклама

Любопитното е, че бащата на Деси е бил председател на фенклуба на "Левски" в Чирпан, но няма нищо против дъщеря му да излиза със заклет цесекар като Томаш. На сватбата на Сашо и Деси кумуват известният бивш футболист на "червените" Методи Деянов и съпругата му. По-късно всички те са съседи в столичния квартал "Гео Милев".

Щастливото семейство на Томаш има две деца - син Божидар и дъщеря Адриана. Момчето вече се превръща в мъж и тръгва по стъпките на баща си. 19-годишният Божидар е футболист на втородивизионния "Янтра" и подобно на татко си играе като защитник. От своя страна Адриана е на 13 години и учи в столичната Бастилия.

Семейството е изключително сплотено, винаги се събира заедно на празниците, а новият треньор на ЦСКА дава ценни съвети на сина си за футбола.

Родата на Томаш има доста любопитна история. Неговият дядо е грък, баща му е поляк, а майка му - българка.

"Моят дядо Алеко Томопулос е бил гръцки партизанин - разказва треньорът, който рядко говори за личния си живот. - По време на английската инвазия в Гърция заминава за Полша и там се запознава с баба ми. Чичо ми и баща ми Томаш Томовски са родени в Полша, а майка ми е българка. Така че по произход съм грък, поляк и българин."

Новият треньор идва с големи надежди в ЦСКА. Той е юноша на клуба и като футболист на "червените" става шампион и вдига Купата на България. Томаш израства в школата на "Червено знаме" заедно с Димитър Бербатов, който е сред най-добрите му приятели и до днес. Другите му най-доверени хора са Тодор Кючуков и Косьо Мирчев, които са негови помощник-треньори във всичките му отбори.

Четете още

Томаш записа първа победа с ЦСКА. Би ЦСКА II

Томаш записа първа победа с ЦСКА. Би ЦСКА II

Томаш иска да реже глави в "Локо" (Пд)

Томаш иска да реже глави в "Локо" (Пд)

Реклама
Реклама
Реклама