Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18846552 www.bgdnes.bg

Калин Врачански ПРОГОВОРИ: Прекрасно е да си баща!

Теа и Златина са в отлична форма, хвали се актьорът

"Чувството да си баща е прекрасно, усещането да прегърнеш своя плът и подобие е несравнимо с нищо, което съм изживявал досега. И двете ми момичета се чувстват добре, направо прекрасно! И Теа, и Златина са в отлична форма!" Това каза ексклузивно за "България Днес" красавецът на българското кино и театър Калин Врачански.

43-годишният актьор за пръв път стана баща на малката Теа, която е плод на любовта му с дъщерята на режисьора Краси Ранков - Златина.

Реклама

72-годишният режисьор за четвърти път става дядо, но за пръв път от своята дъщеря Златина, която е дете от втория му брак.

Златина Станкова от години се занимава с филмови и телевизионни продукции. Зад гърба си тя има десетки реализирани проекти с международни локации. Кариерата й във филмопроизводството започва първо като секретар на продукция, после се издига до координатор, минава през младши продуцент и днес вече работи като старши продуцент.

Зад гърба си талантливата брюнетка може да се похвали с работата си върху сериалите "Бившата съпруга", "Отчаяни мерки" и "Мистериите на мадам Блан" и много други западни филмови телевизионни поредици.

Кога и как Златина и Калин са се залюбили, не става ясно, но е ясно, че общата им страст към киното ги е събрала. Актьорът, роден в Червен бряг, ревниво пази от години личния си живот. Легендите разказват как за ласките му са се борили едни от най-знойните красавици на българския театър, но единствена Златина успява да спечели доверието и любовта на хубавеца и да го убеди да се възпроизведат.

"Не знам какво да ви отговоря на въпроса дали Теа и Златина са изписани от болница, просто предпочитам да не говоря за личния си живот, най-важното е, че всичко мина добре, а другите подробности са си наше лично и домашно щастие", не изневерява на стила си и желанието си да пази лична хигиена пред публиката героят Борис Донков от сериала "Братя". И допълва, че ще направи и даде всичко от себе си да върви всеотдайно по пътя на бащинството, по който го поведе скъпата на сърцето му Златина. Честита и здрава рожбичка и попътен вятър в родителския свят и от нас!

Четете още

Калин Врачански крие майката на бебето си

Калин Врачански крие майката на бебето си

ЧЕСТИТО! Калин Врачански стана баща

ЧЕСТИТО! Калин Врачански стана баща

Калин Врачански изоставен от дъщерята на колежката си Неве

Калин Врачански изоставен от дъщерята на колежката си Неве

Калин Врачански харесал Иван Панев в Академията

Калин Врачански харесал Иван Панев в Академията

Реклама
Реклама
Реклама