Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18850435 www.bgdnes.bg

Сано и Диляна Попова проплакаха от "Островът": Измъчихме се от снимки

Водещите на новото вълнуващо предаване „Островът на 100-те гривни" се оплакаха от тежките условия

Оказва се Александър Сано и Диляна Попова сериозно се измъчили във Филипините.

Актьорът и екипа му са преминавали средно по 150 км на ден между островите с лодка и се чувствал като тенджера под налягане. Отделно го мъчела и голямата влага, която е била над 86-87 процента и често започвало да вали.

Реклама

"За два месеца във Филипините не видях дори един самолет в небето. Толкова бяхме забити, за да имат смисъл подобен род предавания, и там единственото нещо, което се движеше, бяха няколко моторчета в селото, в което бяхме и лодките", разказа в „Преди обед" той.

"Ние с Диляна и още 6-7 души в екипа го отнесохме най-много, и с Диляна преживяхме биологичен рестарт. Никакво разпускане, 54 снимачни дни без нито един ден почивка в свръхекстремни условия. Аз отслабнах с 4 килограма в първите четири дни, а режисьорът свали за целия период 8 килограма, но това се дължи на климата и чистия въздух", оплака се още звездата.

Алекс призна, че поне мъките на екзотичната дестинация му помогнали още повече да заобича нашия климат и родната си държава.

"Така че да сме родени ние тук със седем планини и една от най-вълшебните природи, никога не бих заменил българската природа за природата във Филипините, за нищо на света!", твърди той.

Единственото хубаво нещо, което се случило на Алекс било раждането на внучето му.

"Моят син ми прати есемес с кратък текст на радостната новина, че вече съм дядо на внучка и в следващия момент цялата лодка замлъкна. Операторът Любо ми каза, че не може да си представя как съм изглеждал. Ние сме по 17-18 човека, повечето филипинци, на лодката и аз съм бил най-усмихнатия човек през тези 30 минути път дотам, където отивахме и съм заразил с моята усмивка всички на лодката", разказа той.

Четете още

Александър Сано пак дундурка бебето Беатрис след Гърция

Александър Сано пак дундурка бебето Беатрис след Гърция

Сано и Диляна Попова изгряват на екран на 16 септември

Сано и Диляна Попова изгряват на екран на 16 септември

10 години любов празнуват Александър и Нели Сано

10 години любов празнуват Александър и Нели Сано

Милионери влизат в "Островът на 100-те гривни"

Милионери влизат в "Островът на 100-те гривни"

Реклама
Реклама
Реклама