Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1886133 www.bgdnes.bg

Зуека ВОЛЕН като птица

Васил Василев-Зуека е волен като птица!
Няма помен от доскорошните му драми с вече бившата му жена Нина Димитрова, с която се разделиха преди няколко месеца след дълъг съвместен живот.


Актьорът даде израз на щастието с новата си изгора - режисьорката Анна Вичева. Той прекара цялата събота вечер в бесни танци с усмивка на лице. Между него и любимата му няма ревност - Ани щедро отстъпваше Зуека на мацките, които искаха да танцуват с него.

Реклама


Случката се разигра на партито по случай десетия рожден ден на "Господари на ефира". Купонът, на който се изсипаха стотици знайни и незнайни люде, се помести в столичната "Ялта".
На събитието най-обгрижвани бяха, разбира се, Зуека и Митко Рачков, любимците на зрителите. Двамата все още упорито отказват да си пуснат коса и лъщяха с прясно обръснатите си кубета.


Освен тях присъстваха Магърдич, Ани, Бебо и Джуди Халваджиян, Геро, Малин Кръстев, Мария Игнатова, Денди, Димитър Митовски, всичките адреналинки плюс служебния министър на културата Владо Пенев.


Дойдоха също Калин Врачански и банкерът Левон Хампарцумян, които обаче не отидоха на афтърпартито в клуб "Библиотека" с екипа на "Господарите".

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама