Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18863856 www.bgdnes.bg

Явор Бахаров хвана гората, тръгна за гъби

  • Актьорът се прибра от морето след изцепката
  • Снима червени мухоморки, надяваме се, че не ги бере

Явор Бахаров има ново хоби! Лошото момче на българския театър и кино е станал гъбар, видя "България Днес".

Реклама

По-малкият брат на Захари Бахаров сподели кадри от разходката си в планина. А на фокус са искрящо червени гъби.

Явор от години обожава да се разхожда из горите. Но за първи път показва новата си страст - събирането или поне снимането на гъби. Надяваме се Явор да е научил кои гъби са отровни и кои не, защото у нас повечето от ядливите си имат отровни двойници, които може да са смъртоносни. Тези, които е снимал, например са на червени мухоморки, които са изключително опасни и отровни, въпреки че са много красиви. Искрено се надяваме, че актьорът само ги е снимал, а не ги е брал или дори пипал.

След снимките на Бахаров се появиха и съмнения, че той е в гората да търси не какви да е, а гъби, които след консумация предизвикват ефект, подобен на този при употребата на марихуаната, но ние сме сигурни, че не е така. Въпреки че няколко пъти се забърква в скандали с пушене и притежание на канабис, в крайна сметка актьорът обеща на батко си Захари да се откаже от този си навик и сме сигурни, че си държи твърдо на обещанието!

От снимките става ясно още, че Явор се е завърнал от морето, където прекара повече от месец. Както е известно, още с пристигането си на Черноморието Бахаров се забърка в скандал. В деня след като навърши 39 години - 12 юни, актьорът бе открит да лежи на земята край централен бургаски булевард по долни гащи. Случката предизвика голям медиен интерес и оттогава Явор избягва публични изяви. Не дава интервюта и се покри на вилата си край Лозенец, където най-сетне прекара по-дълго време заедно с любимата си Рая Пеева. Блондинката е неотлъчно до Явор и го подкрепя и продължава да му е вярна въпреки поредицата му изцепки в последните години.

След дълга пауза, по време на която да преосмисли издънката си, Явор отново е в София. И съвсем скоро ще се появи в театъра. Дори наскоро реши да промотира новия такъв - на брат си Захари. Където нищо чудно малкият Бахаров да играе няколко от постановките, в които участва. Желаем му успех през новия сезон.

Препоръчваме му тази супа

Ако Явор Бахаров наистина реши сериозно да се занимава с гъбарство, му препоръчваме да започне със супички. Най-лесната е тази от челадинки, а и те нямат отровен двойник.

Четете още

Явор Бахаров се показа от кану в морето след пиянския скандал

Явор Бахаров се показа от кану в морето след пиянския скандал

СЛЕД ИЗЦЕПКАТА! Явор Бахаров от срам се скри в Гърция

СЛЕД ИЗЦЕПКАТА! Явор Бахаров от срам се скри в Гърция

Явор Бахаров е рекордьор по изцепки

Явор Бахаров е рекордьор по изцепки

Явор Бахаров с ПЪРВИ ДУМИ след като го намериха да лежи на пейка в Бургас

Явор Бахаров с ПЪРВИ ДУМИ след като го намериха да лежи на пейка в Бургас

Реклама
Реклама
Реклама