Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18872853 www.bgdnes.bg

Фестивалът aBOVe the ROCK вече посреща фенове

Нетърпеливи фенове започнаха да превземат музикалното полесражене на aBOVe the ROCK още вечерта преди старта на феста. От петък до неделя скалите над Бов ще бъдат огласяни от Светльо и Легендите, "Уикеда", "Обратен ефект" и много други банди.

Организаторите – стопанинът на Еко комплекс "Чемерник", бизнесменът Ивайло Манчев, ревностните привърженици на полета на две гуми и рева на моторите от МСС "Безделниците", художникът-визионер, творец и сугестопед Илиана Стринска от "il Strinska Art" и pr-ът, копирайтър и фотограф Зорница Митин си поставят простичка цел. Да направят всичко възможно, за да рестартират съзнанието и разведрят душите на жадните и гладни за качествена музика, любителите и ценителите на свободата и природата, предпочитащите палатки и чували, неможещите без каравани и кемпери, влюбените в мотори и велосипеди, натуралистите пешеходци и влакоползватели, харесващите да дискутират и творят с децата си, обичащите домашни и природни любимци, познавачите на гатанки и питанки, експертите по разядки и разпийки. И обещават на меломаните, отишли на събитието, че ще станат част от музикалната история, която заедно ще напишат с любимите банди "Уикеда", Doctor's Gogo Band, Elinor, "Обратен ефект", Svetlio And The Legends, "Своге Акустика", Rejected Mono и др.

Реклама

Благотворителната кауза на събитието е свързана със събирането на средства за закупуване на обдишващи машини за рядка белодробна болест сред децата.

Билети от цена 40 лв. за целия тридневен престой, и от 30 лв. за еднодневен пропуск, могат да се закупят от мрежата на ticketportal.bg - https://s.shopeee.com/Ap2i, както и на място на събитието. За деца и непълнолетни входът е свободен.

Четете още

Любовни трепети бликват на aBOVe the ROCK

Любовни трепети бликват на aBOVe the ROCK

aBOVe the ROCK ще разтърси гара Бов

aBOVe the ROCK ще разтърси гара Бов

Рок ще тресе скалите на Искърското дефиле

Рок ще тресе скалите на Искърското дефиле

Топ 5 на водопадите в България, които трябва да посетите

Топ 5 на водопадите в България, които трябва да посетите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама