Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18881074 www.bgdnes.bg

Гатьо от "Игри на волята": Щях да умра от лакомия!

Нахвърлих се на едно печено пиле, но се задавих и нямахме вода в този ден, каза бившият командос

"Щях да умра от лакомия. Буквално!", ужаси тези дни феновете си пловдивчанинът Пеньо Гатевски - Гатьо. Един от най-атрактивните участници в "Игри на волята" обаче вини за премеждието си, заради което е бил на косъм да се пресели в отвъдното... спирането на водата в своя квартал.

Реклама

"Наблизо има една новичка кооперация, чиито тръби често се развалят и затова спират водата. И ние, хората, оставаме в безизходица и се чудим вече какви мерки да вземем", започва отдалеч разказа си за страшната случка Гатьо. Той тръгнал с тубите за вода, но преди това по думите му "си взех едно пиленце, оттам и едни картофки, и други неща за вкъщи". "Изобщо си напазарувах за една седмица, понеже магазинът е много близо до моя блок и ми е много удобно", приближава се към завръзката, едва не завършила фатално, здравенякът.

"Имам си една рецепта за пиле и реших да си го приготвя по моя си начин. Приготвих го както аз си знам и като хвана хубава коричка и от двете страни, извадих пилето, сложих една дъска на масата, върху нея - цялата тава, и седнах дай, дай...

От армията съм се научил да ям много бързо, което не е хубаво. Това са мои слабости, ям бързо и лакомо, все едно някой ще ми го вземе. Моят съвет е хората като мен да не хапват лакомо и бързо, а да се насладят на храната, не сме на състезание, така са ми казвали на мен", предупреждава любителите на храненето на бърза ръка якият мъжага.

Хапвал си той сладко, макар и скорострелно, но в един момент започнало да му присяда. "Започнах да хълцам, трябва ми вода, а вода няма. Докато тъпчеш, тъпчеш, бързаш да ядеш, и започваш да се давиш. Слагам чашата на чешмата по инстинкт, ама вода йок. Оттам отивам в коридора, сипвам от тубите и пия. И от армията се сещам, четяха ни всеки месец за инциденти. Имаше един офицер, умрял от лакомия. Глътнал цяло кебапче. Не знам каква е била ситуацията, за да глътне това кебапче и да няма кой да му помогне. Ужасна смърт е това! От лакомия! Така че аз също щях да умра от лакомия", още потреперва от преживяното Гатьо. Екссиловакът се зарича вече да не гълта на пожар ястията, а да им се наслаждава бавно. "В противен случай, ако ядем бързо и лакомо, може сериозно да пострадаме", алармира най-обсъжданият участник в екстремното риалити.

Рецептата убиец

Продукти: Едно пиле, червен пипер, сол, часън, олио, няколко едри картофа,

Начинът на приготвяне от Гатьо: Взимам си пиленцето, разцепвам го, нарязвам го отвсякъде, овкусявам го с червено пиперче, със солчица, слагам и скилидки чесън. Намазвам го с олио, слагам на тавата хартия за печене. Обелвам картофите, нарязвам ги на шайби и ги нареждам около пилето. Слагам го в печката на 220 градуса температура. Става невероятна гозба.

Четете още

Ергенка хвали Гатьо в "Хелс Китчън"

Ергенка хвали Гатьо в "Хелс Китчън"

Излагация за Гатьо от "Игри на волята"! Шмекерува и готви сурова риба в "Черешката"

Излагация за Гатьо от "Игри на волята"! Шмекерува и готви сурова риба в "Черешката"

Култовият Гатьо от "Игри на волята" се завръща в телевизията, ще блести в ново шоу

Култовият Гатьо от "Игри на волята" се завръща в телевизията, ще блести в ново шоу

Гатьо от "Игри на волята" трогна: Плача скришом, никой да не гледа

Гатьо от "Игри на волята" трогна: Плача скришом, никой да не гледа

Реклама
Реклама
Реклама