Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18881397 www.bgdnes.bg

ЛОШО! Разширени вени мъчат Фики

Загадката защо краката на певеца не са мускулести е разкрита

Разширени вени на краката измъчват Фики! Големият син на Тони Стораро има сериозни проблеми с тях, видя зоркото око на "България Днес".

Фики е засечен из софийските улици, докато е на разходка със семейството си. Певецът е с дънкови къси гащи, а щом при всяко стъпване проблемът ясно си личи. Още по-сериозно става, когато Фики се напъва - в случая да носи малката си щерка - 3-годишната Еслем. Колкото и крехка да е принцесата на изпълнителя, усилието е видно най-вече върху краката му.

Реклама

Именно разширените вени вероятно е една от причините Фикрет рядко да се появява публично с къси панталони.

Също така проблеми на Фики дават отговор и на друг въпрос, който мнозина през годините се питат - защо краката на певеца не са толкова тренирани, в сравнение с останалите части от тялото му. Поради тзи причина, певецът отнасяше доста подригваки. Сега става ясно, че Фики е имал сериозна причина да щади краката си. Така че всички, които са се подигравали на Стораро през годините, трябва да спрат.

Медът е изпитан лек за болестта на звездата

Със сигурност Фики Стораро е пробвал какви ли не опити за лечение на проблема с разширените вени. Понеже знаем, че пвевецът много обича "България Днес", а ние също много го уважаваме, му даваме рецепта как може да се справи с проблема си.

Медът е изпитан лек за болестта. Това твърди не кой да е, а легендата в народната медицина проф. Мермерски. Засегнатите места се намазват с мед и отгоре се залепват зелени орехови листа. Това се прави вечер преди лягане. Краката се увиват с тънък плат, за да не се разместят листата през нощта. Процедурата се повтаря 5-6 вечери и подобрението настъпва.

Четете още

Дъщеричката на Фики стана на три

Дъщеричката на Фики стана на три

Фики Стораро се шегува с Чък Норис

Фики Стораро се шегува с Чък Норис

Фики Стораро не вдигна купон за ЧРД на жена си

Фики Стораро не вдигна купон за ЧРД на жена си

Алисия и Фики Стораро подгряват Константинос Аргирос

Алисия и Фики Стораро подгряват Константинос Аргирос

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама