Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18889306 www.bgdnes.bg

Ергенката Пам: Предлагат ми огромни суми да рекламирам "вълшебни" хапчета за отслабване

Бившата ергенка Пам Веледис разкри, че получава оферти за огромни суми. Те са от компании, които предлагат "вълшебни" хапчета за отслабване.

"Хората с перфектни тела са във фитнеса точно, защото също не се възприемат в тях. Вероятно са в някакъв по-ужасяващ ад дори от моя - сподели червенокоската в "Тази неделя". - Аз се възприемам и мога да си говоря спокойно за проблемите с теглото вече. Искам да кажа на всички отчаяни момичета да не заместват нуждата от тренировки и от това да погледнат собственото си ежедневно меню с лъжливите реклами в интернет. Те масово им се връзват заради отчаянието си. Някакви лекарства, които могат да се пият само заради здравословен проблем, или някакви чайчета."

Реклама

Пам е обстрелвана с предложения да рекламира подобни продукти.

"На мен ми ги предлагат ежедневно, разкри тя. - Дори съм се карала и съм имала спорове с притежатели на такива брандове. Предлагали са ми да участвам в реклами за много високи финансови стойности, когато започнах да тренирам. Тогава се променя физиката независимо дали килограмите ти са надолу или нагоре. По-особен е моментът е, когато мазнината започне да се превръща в мускул. Нямаш грандиозна промяна в теглото, но визията ти става различна. Никога не би рекламирала такива неща. Имам много "колежки", които правят такива рекламни кампании и лъжат собствените си последователи."

Тя разкри и как се справя с подмятанията за теглото й.

"Справям се, като знам, че не трябва да ми пука за хората. Всеки, който е по-различен се притеснява. Всеки има проблем със себе си. Естествено, че преди ми пукаше. Минах през всякакви гадости. Всеки се е сблъсквал с обиди или отхвърляне от хора, които в даден момент са се описвали като негови приятели. Работя върху преодоляването на недостатъците ми. Просто не се мразя през целия път, който преминавам."

Четете още

ЗАГЪРБИ САМОТАТА! Татуиран здравеняк люби ергенката Пам

ЗАГЪРБИ САМОТАТА! Татуиран здравеняк люби ергенката Пам

Старите ергенки се СЪБРАХА

Старите ергенки се СЪБРАХА

Пам Велидис: Хората биха имали мнение за "Ергенът" според капацитета си

Пам Велидис: Хората биха имали мнение за "Ергенът" според капацитета си

Ергенката Пам си призна: Не съм слаба!

Ергенката Пам си призна: Не съм слаба!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама