Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18891672 www.bgdnes.bg

ЕКСКЛУЗИВНО! Мария Бакалова и Валери разделени

  • Близки до семейството го твърдят 
  • Майка й Румяна: Дори да знам, не желая да коментирам

Мария Бакалова и Валери Григоров са разделени. Мълвата тръгна преди дни, но вече е потвърдена от близки до семейството. И в момента Валери и Мария живеят разделено - той в София, тя в САЩ.

Реклама

Причината за разлъката между двамата не била конкретна, а по-скоро свързана с хора около тях, които се намесвали във връзката им и я правели неприемлива. Според част от обкръжението на двамата решаващ бил и фактът, че Валери не обича да пътува и мъжествения му характер все повече се съпротивлявал на това да се "мъкне с Мария навсякъде като неин паж".

Григоров имал лични планове за своето развитие и не харесвал това, че трябва да е "като допълнение" към кариерата на изгората си, която вече е със статут на холивудска звезда. Валери не искал да живее в сянката на любимата си и това е натежало за раздялата им, смятат запознати.

Властната майка на Григоров - шампионката ни по стрелба Мария Гроздева, също се намесвала във връзката им и това създавало напрежение в отношенията между влюбените, твърдят техни близки. Преди месеци, когато Валери участва в шоуто "Денсинг старс" обаче, семейството му го подкрепяше всяка вечер от публиката, а Мария Гроздева опроверга това твърдение.

"И аз чета, че съм лошата свекърва, макар че още не съм станала такава. Моля, не вярвайте не това, момичето си е много добро", каза тогава Гроздева на въпрос вярно ли е, че не харесва Бакалова. Факт бе тогава, че двете дори подкрепяха Валери една до друга на първия ред.

"Дори и да знам дали са се разделили, не желая да коментирам - заяви пред "България Днес" майката на холивудското ни момиче - Румяна Бакалова. - И Мария, и Валери са млади хора и имат право да живеят живота си както пожелаят, без да им се бъркат други хора. Все пак си мисля, че Мария не трябва да разказва толкова личния си живот, както прави тук в България. Но това е нейно решение", каза майката на актрисата.

Реклама

Бащата на Валери - Валери Григоров, бе още по-малко словоохотлив.

"Да ви кажа, не знам и къде са в момента те. Не мога да кажа, че се чуваме всеки ден. Но смятам, че щях да знаем, ако двамата са скъсали. Мисля, че са заедно. Всеки може да мисли и да си пише каквото реши, живеем в демокрация. Не е това най-важното. А и ето чувам, че момчето ми щяло да участва в риалити шоуто "Островът на 100-те гривни", ами няма такова нещо. Той ходи там да проверява здравината на различни неща, които да използват състезателите", каза мъжът на Гроздева.

Мълвата за раздялата между Мария Бакалова и Валери Григоров тръгна преди дни, когато актьорът Андрю Гарфийлд, известен с ролите си в "Спайдърмен", бе уловен в опасна близост с Мария Бакалова. Родната холивудска гордост и звездата бяха засечени на вeчеря, на която демонстрираха, че изглежда не са само приятели.

Мария и Гарфийлд бяха засичани и преди време да се хранят на една маса. Репортери отбелязват, че това се случило в Торонто и двамата не се притеснявали да позират пред фоторепортерите заедно.

В същото време се появиха индикации, че Бакалова отново ще получи номинация за "Оскар" за ролята си на Иванка Тръмп в лентата "Стажантът" - биографичен филм за живота на Доналд Тръмп.

"Не знам защо не пишете за хубавите неща, които се случват около Мария, а те са толкова много, а се занимавате с личния й живот", коментира още майката на Бакалова - Румяна.

След Торонто младата актриса се връща в Ирландия, където снима новия си филм, а след това лети за Лос Анджелис, за да подпише договор за нов комерсиален филм с популярни актьори. Дали с нея ще бъде и Андрю, ни предстои да видим.

Слухове, че има проблем във връзката й с Валери Григоров, бродят отдавна, а сега все повече се потвърждават. Времето ще покаже кой печели - Спайдърмен или Валери.

Четете още

СТИСКАМЕ ПАЛЦИ! В САЩ предрекоха "Оскар" за Мария Бакалова

СТИСКАМЕ ПАЛЦИ! В САЩ предрекоха "Оскар" за Мария Бакалова

"Спайдърмен" може да отмъкне Мария Бакалова от Валери

"Спайдърмен" може да отмъкне Мария Бакалова от Валери

Мария Бакалова триумфира над критиците в Лондон

Мария Бакалова триумфира над критиците в Лондон

Обсипаха с цветя Мария Бакалова в Ирландия

Обсипаха с цветя Мария Бакалова в Ирландия

Реклама
Реклама
Реклама