Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18891790 www.bgdnes.bg

Първата любов на плувеца Антъни Иванов влезе в "Игри на волята"

Плувецът все още е белязан с красивата Габриела

Първата любов на плувеца Антъни Иванов - Габриела Димитрова, влезе в "Игри на волята". Момичето от Велико Търново ще се пробва да грабне голямата награда в риалити предаването. Тя е част от червения отбор "Храбри".

"Едно ново предизвикателство и незабравимо приключение", написа Димитрова по повод влизането си в "Игри на волята".

Реклама

Макар Габриела да е доста променена, бдителното око на "България Днес" разпозна в нея ученическата любов на Антъни. Двамата бяха заедно буквално от деца. Подобно на Иванов и любимата му се занимаваше с плуване. Двамата се влюбват именно на басейна във Велико Търново, където тренират заедно. В един момент Габриела се отказа да гони професионална кариера в плуването. Но не спираше да подкрепя своя любим. Непрекъснато пускаше линкове в социалните мрежи с неговите успехи. Останаха заедно и след заминаването на Антъни за Америка. Там той следваше в университета "Вирджиния Тех".

Когато пламна пандемията с коронавируса, Иванов се прибра в България. По-голямата част от времето прекара с Габриела и семейството си. Двамата стриктно спазваха инструкциите на властите и излизаха рядко. Отпуснаха се едва около бала на Габриела и именно тогава хванаха коронавируса. След излекуването си Антъни остана в България до есента, като делеше времето си между гаджето и тренировките. След това се върна в Америка, за да продължи образованието си и подготовката за олимпиадата в Токио. Тогава дойде и раздялата между двамата.

Въпреки това Антъни и до днес носи белег от тази любов на тялото си. Той има татуировка с датата за началото на връзката му с Габриела.

"Ще си я оставя - категоричен бе плувецът след раздялата. - Габриела е човек, който е бил в живота ми дълго време за добро и за лошо. Не бих я махнал."

След раздялата им Антъни имаше връзка с тенисистката Дария Радулова. Тя приключи в началото на тази година. Габриела също има нов човек до себе си - това е Светлин Даскалов, който е в хотелския бизнес. Двамата често пътуват на романтични почивки в чужбина. След края на снимките на шоуто Светлин я заведе на Закинтос, а преди влизането й в предаването бяха в Италия.

Четете още

Певецът Павел от "Игри на волята" нарича конкурент Атлас

Певецът Павел от "Игри на волята" нарича конкурент Атлас

Цвети от "Игри на волята" НАГРАБИ гаджето на брега

Цвети от "Игри на волята" НАГРАБИ гаджето на брега

ИЗНЕНАДА! Още едно племе влиза в "Игри на волята", вижте кои са другите три

ИЗНЕНАДА! Още едно племе влиза в "Игри на волята", вижте кои са другите три

Бивши гаджета влязоха в "Игри на волята" (Списък с участниците)

Бивши гаджета влязоха в "Игри на волята" (Списък с участниците)

Реклама
Реклама
Реклама