Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18891881 www.bgdnes.bg

Съпругата прибра неверния Кайл Уокър

Звездата на "Манчестър Сити" Кайл Уокър е на проби, но не във футбола, а в брака. Съпругата му Ани Килнър му позволи да се върне в семейния дом в Чешир. Бранителят ще трябва да се докаже пред жена си, преди да е спокоен, че бракът му е спасен, пише hotsport.bg.

Английският национал бе изгонен от съпругата си в началото на годината. Бременната с четвъртото им дете Ани го напъди, след като разбра, че и второто отроче на любовницата му Лорин Гудман е от него. Бившата метреса на Уокър сама разкри на жена му този факт с лично съобщение в социалните мрежи. Лорин роди две незаконни деца на Уокър.

Реклама

Кайл се покая публично, но въпреки затоплянето на отношенията с Ани през лятото не бе допуснат обратно в дома им. Допреди дни футболистът живееше в апартамент на Висшата лига в града. Жена му го прибра преди няколко дни.

"Кайл се върна преди около седмица и спи в отделно легло на третия етаж на къщата - обяви източник на "Сън". - Ани е решена да направи това, което смята, че е най-добро за децата си."

Уокър имаше премеждия и по време на Евро 2024. Английският национал бе принуден да предприеме мерки срещу майката на двете му извънбрачни деца. Охраната на мача на "трите лъва" срещу Дания имаше задача от защитника да държи Лорин далеч от трибуната с половинките на играчите, за да не доближи съпругата му Ани Килнър. Гудман бе пристигнала за мача със сина си Кайро. Тя искаше момченцето да види баща си в игра на голям форум. Малкият носеше фланелка на Англия с номера на татко си - 2. Ани седеше с другите съпруги и приятелки на английските национали, докато Лорин се настани в друга част на стадиона. "Толкова горда", написа Гудман в инстаграм след мача.

Четете още

Любовницата на Уокър лъже по телевизията

Любовницата на Уокър лъже по телевизията

Ани Килнър отсвири Кайл Уокър

Ани Килнър отсвири Кайл Уокър

Сагата няма край: Уокър съди любовницата

Сагата няма край: Уокър съди любовницата

Любовницата цеди звездата на "Манчестър Сити" Кайл Уокър

Любовницата цеди звездата на "Манчестър Сити" Кайл Уокър

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама