Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18892168 www.bgdnes.bg

Сатирата ожени един от най-личните си ергени

Явор Борисов взе красивата Лора по дънки на пищна церемония

Сатиричният театър ожени един от най-личните си ергени - актьорът Явор Борисов. Той пристана на красавицата Лора, а новината пръв съобщи колегата на Явор - Теодор Елмазов.

"Танцуваме, пеем и поливаме за сватбата на Явор", щастлив бе Тео, който публикува клип след клип от церемонията. Булката, която също като младоженеца не бе облечена в бяла рокля, не е актриса, а се занимава с реклама, научи "България Днес".

Реклама

Чешитът Емил Хаджикосев от праймтайм сериала "Ол инклузив", в ролята на който влезе актьорът Явор Борисов, е категоричен, че винаги се е чувствал готов за сватба, но е гневен, че не му позволяват да се ожени само пред Бог. За него това е истинското посвещение. "С напредването на годините определено човек се променя, но се старая да не парадирам с каквото и да било и да не провокирам хората около себе си. Убеден съм, че всеки има своя път, истина и виждане за нещата", казва Явор.

От завършването на НАТФИЗ до ден днешен актьорът признава, че не е работил нищо извън актьорството. "Половината от 38-те ми години са свързани с тази професия", казва той. Понякога му остава време за спорт, но не толкоз често, колкото би му се искало. Ако трябва да отслабне за роля, може да свали и 30 кг, и съответно да напълнее 40 за кратък период, ако се налага. С времето е започнал да оплешивява, но никога не му е хрумвало да си присади косата. "Жената и така ме харесва", казва симпатягата от Сатирата - Явор Борисов.

С Лора имат много общи неща, а подробности как са се запознали, актьорът не иска да издава. Е, важното е да са щастливи! Горчиво!

Четете още

Калин Сърменов се възмути как е асфалтирана улицата пред Сатиричния театър

Калин Сърменов се възмути как е асфалтирана улицата пред Сатиричния театър

Сърменов събра Сатирата на купон

Сърменов събра Сатирата на купон

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама