Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18893501 www.bgdnes.bg

Певецът Павел от "Игри на волята" нарича конкурент Атлас

Певецът Павел нарече конкурент от друг отбор в тв риалитито "Игри на волята" Атлас. Той го оприличи на титана от древногръцката митология заради физическите му размери и сили.

"Онзи човек, големият, направо ми прилича на Атлас", изцепи се изпълнителят по време на обяд със съотборниците си. Те единодушно се съгласиха с него и признаха, сякаш в един глас, че конкурентът е не-човек заради силите и ръста си.

Реклама

Вероятно обаче митологичното сравнение се отнася за Станислав от червеното племе, който има по-внушителни размери. "Аз съм здрав, защото съм израснал на село през лятото при баба и дядо и заради това съм як от дете", похвали се Станислав.

Шестият сезон на екстремното предаване се излъчва от понеделник до събота от 20 часа в ефира на Нова телевизия. 40-те нови участници са разделени в пет племена и влизат в грандиозен сблъсък още с влизането си във формата, а битките се провеждат на три чисто нови арени.

Водещи и тази година са актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които отново ще преведат участниците през битките и ще проследят техните взаимоотношения. Ралица и Димо обещаха на зрителите изключителен кастинг и още по-трудни игри на арената.

"Тази година подборът на участниците е феноменален! Бих казала даже, че всичките участници са нечовеци! Говорим за страхотна физическа подготовка, а голяма част от тях са и професионални спортисти. Още на кастингите показаха невероятна воля и физическа устойчивост. Доста любопитно също така е, че ако съберем всичките им медали от спортни състезания, бройката ще надхвърля няколко хиляди", разказа Ралица за новите участници в предаването, които ще се борят за голямата награда и ще изпитат волята си до краен предел.

"Игри на волята" е българската версия на колумбийско сходно шоу. Българското издание за пръв път влиза в ефира през 2019 г. Водещ на първия сезон е Александра Сърчаджиева, а на останалите - Димо Алексиев и Ралица Паскалева.

Четете още

Цвети от "Игри на волята" НАГРАБИ гаджето на брега

Цвети от "Игри на волята" НАГРАБИ гаджето на брега

Гатьо от "Игри на волята": Щях да умра от лакомия!

Гатьо от "Игри на волята": Щях да умра от лакомия!

Бивши гаджета влязоха в "Игри на волята" (Списък с участниците)

Бивши гаджета влязоха в "Игри на волята" (Списък с участниците)

Ралица Паскалева: Без мен и Димо няма "Игри на волята"

Ралица Паскалева: Без мен и Димо няма "Игри на волята"

Реклама
Реклама
Реклама