Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18899829 www.bgdnes.bg

Любовни драми се заплитат около Скот Синклер

Футболистът днес люби отдавнашна позната

Любовна драма или изблик на ревност, но бившият футболист на "Манчестър Сити" и "Селтик" (Глазгоу) Скот Синклер отново влезе в полезрението на клюките на Острова. Поводът е, че бившата му приятелка и местна знаменитост Хелън Фланаган разкри, че още го обича.

Синклер е гадже с 32-годишната Лорън Дейвис вече от няколко месеца. Хелън, която в момента участва в риалитито "Знаменитости отиват на среща", се раздели със Скот преди повече от две години и наскоро започна да се среща с друг бивш футболист - Роби Талбот, който е с десет години по-възрастен от Синклер.

Реклама

Бившето крило на "Ман. Сити" и "Селтик" Скот се срещна за първи път с Лорън на благотворително събитие за деца преди шест години, но досега са се срещали рядко и при поводи. Лорън е от родния му град Бат, близо до мястото, където в момента играе за "Бристол Роувърс" от Лига 1.

Техен близък казва: "Те се разбират добре и наистина се наслаждават на компанията си. Скот и Лорън започнаха да се срещат по-често преди няколко месеца и започнаха да излизат. В момента те просто искат да видят накъде отиват нещата."

Хелън и Скот бяха заедно 13 години, преди да се разделят през 2022 г. Те имат три деца и Хелън коментира: "Обичам Скот и знам, че той ме обича, но предполагам, че просто не се харесваме много в момента".

Хелън неотдавна призна, че откакто не е със Скот, е имала кратка забежка и с бившия световен шампион по бокс Дейвид Хей, но отрича да е участвала в тройка с приятелката му Сиан Озбърн.

Четете още

Фалшива певица развежда Трипиър

Фалшива певица развежда Трипиър

Вратарят Лорис Кариус в опасна близост с мацка

Вратарят Лорис Кариус в опасна близост с мацка

ОБРАТ! Риалити звезда отсече: Не съм с Григор!

ОБРАТ! Риалити звезда отсече: Не съм с Григор!

Изненада! Мацка зарязва боксьора Фюри

Изненада! Мацка зарязва боксьора Фюри

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама