Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18900504 www.bgdnes.bg

Операция събира отново плеймейтка с гаджето й

Анджелина, която изгря в порноклип, лежа в лечебно заведение заради доброкачествено образувание 

Плеймейтката се събра с гаджето си в болница!

Силиконовата Анджелина Атанасова, която преди време изгря в порноклип, е възстановила отношения с любимия си Мартин, след като е приета в лечебно заведение, а младежът я навестява в стаята, за да я окуражи.

Реклама

Анджелина установява навреме, че има доброкачествено образувание, и е хоспитализирана, за да бъде отстранен проблемът. Гаджето й я подкрепя в болничната стая и въпреки предишни раздели двамата решават окончателно да останат заедно. Еротичната моделка си пусна снимки от стаята, на които се вижда, че се е излегнала и е сложила крак върху гаджето си, а на друг кадър показва системите, на които е била, докато трае болничният престой.

"Тази година беше много трудна за мен, макар че още не е приключила. Вече съм по-добре и се възстановявам. Вярвам, че всяко зло е за добро, и призовавам всички хора да гледат на живота през розови очила", заключава мъдро Анджелина, която вече е изписана и продължава здравословното си укрепване в домашни условия.

Атанасова попадна под светлината на прожекторите за пръв път през 2017 години, когато стана подгласничка на Мис Плеймейт, но мнозина смятаха, че точно тя е заслужавала победата в еротичния конкурс. Впоследствие се пробва и като фолкпевица, но най-ярко навлезе в светските среди, след като изтече нейно кратко порно, като във видеото си вихри с бивше гадже.

Четете още

Плеймейтката с порното Анджелина влезе в болница

Плеймейтката с порното Анджелина влезе в болница

Чалга мачо и порно плеймейтка са новата ВИП двойка

Чалга мачо и порно плеймейтка са новата ВИП двойка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама