Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18901759 www.bgdnes.bg

6-годишният син на Биляна Петринска свири на барабани

Синът на актрисата откри сезона в Народния театър

"Никога не съм си мислела, че 30-ата ми професионална творческа година ще бъде отбелязана с импровизирани музикални изпълнения от моя син на шест години." Това сподели с усмивка актрисата от Народния театър Биляна Петринска.

Красавицата отбеляза старта на есенния сезон с изненада, която й поднесе малкият Анди.

"След като посети голямата и камерната сцена, снима се в гримьорната с Павел Иванов, Анди се включи с изпълнения на барабани заедно с батковци от бандата, която даде звучно музикално и танцувално начало на сезона пред Народния", разказа водещата.

Реклама

Петринска продължи и с подробности, че малчуганът се провиквал от време на време на микрофона с: "Наздраве!" и "На добър час!". Самата тя се забавлявала както никога досега.

"Толкова съм горда да споделя тази емоция с прекрасните си колеги и гости. Никога не сме настоявали с баща му да се занимава с театър. Дори той сам отказа участие и в "Моби Дик", и в среща с Деклан Донелан за "Медея", защото така го е усетил. Има за всичко позиция и аз уважавам избора му. Ние можем само да му даваме алтернатива да избира. Но смятам, че за всеки човек музиката е прозорец на душата. Времето е пред него", с усмивка споделя още актрисата.

 

Момченцето догодина ще е в първи клас, но още отсега може да чете и пише.

"Винаги се допитвам до него и го оставям да избира. И да носи отговорността за избора си. Смятам и вярвам, че децата ни учат. Искам да е здрав. Да е обграден с добри хора. Искам да е щастлив, да е свободен, за да се отстоява и да се заявява смело. Тръгнахме си от импровизираната сцена само защото полицаите "спряха купона". А Адриан им заяви гордо, че той е удрял здраво с палките и е част от този шум", споделя още Петринска. 

Миналата година момченцето на актрисата е поискало пиано, което вече е купено, сега искал и студио. "Оо, разбира се, че ще построим и студио и ще се изнесем на поляна", обещава Биляна, чийто ден е завършил с четене на любими разкази на Анди от Йордан Радичков от книжката "Ние, врабчетата".

Четете още

Биляна Петринска нагъва баклавички в Пловдив

Биляна Петринска нагъва баклавички в Пловдив

Биляна Петринска се обяви за принцеса

Биляна Петринска се обяви за принцеса

Биляна Петринска хвали мъжа си

Биляна Петринска хвали мъжа си

Актрисата Биляна Петринска: Живеем в хаос и враждебност

Актрисата Биляна Петринска: Живеем в хаос и враждебност

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама