Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18909110 www.bgdnes.bg

Камелия проспа световната си слава

  • След поздрава на Джокович
  • Джокера пя и въртя дупе в TikTok на песента на нашенката "Луда по тебе"

Докато звездата на световния тенис Новак Джокович пее от хотелската си стая хита на нашата попфолк певица Камелия, тя сладко-сладко спи у дома и не разбра, че за пореден път благодарение на Джокера стана световна звезда.

Реклама

"Здравейте, събудихте ме, снощи бяхме на участие до сутринта. Камелия още спи и не знам дали скоро ще се събуди." Това каза вчера следобед специално за "България Днес" избраникът на певицата - Цветин, който вече 21 години е мъжът на живота й.

"От вас чувам, че Джокович е пял "Луда по тебе". Нали ви казвам, събудихте ме", начумерено отсече Цветин.

Без грам ревност той прие новината, че Джокера за втори път показа любовта си не само към балканската музика, но и към нашата попфолк изпълнителка Камелия. Тенисистът пусна клипче в TikTok от хотелската си стая в София, на което пее с цяло гърло и усмихнат до уши хита на 53-годишната фолкпевица - "Луда по тебе".

Тенисистът, освен че знае текста, се опитва да припява популярната в близкото минало мелодия, имитирайки гласа на Камелия и качвайки по-високи женски октави.

Вместо с физически упражнения или духовни практики за баланс Джокович подгряваше именно с Камелия за снощния мач срещу нашия Григор Димитров в столичната зала "Арена София". Така, пеейки и въртейки дупе на чалга ритмите, Джокера си вдигаше тонуса, за да е на ниво пред препълнените от фенове трибуни.

Реклама

"Въобще не знам за кого ще е довечера Камелия. Дали за Гришо или за Джокера ще вика, нямам идея, честна дума", откровен бе отговорът на Цветин.

Той обаче е наясно, че това не е първият път, в който Джокович пее популярната мелодия на неговата жена. В началото на 2020 година, когато Сърбия спечели турнира АТП къп в Австралия, Ноле и неговите съотборници се снимаха в съблекалнята как празнуват и пеят песента на Камелия. В съблекалнята съотборниците започнаха първо с "Луда по тебе", а великият сръбски тенисист изригна с викове: "Айде, всички българи!", а негов съотборник започна да скандира: "Бъл-га-ри-я, Бъл-га-ри-я".

Оригиналът на песента всъщност е на легендарната Лепа Брена. През февруари тази година фолкпарчето отново доби популярност, след като друг колоритен спортист - Златан Ибрахимович, излезе на сцената на прочутия италиански фестивал "Сан Ремо" под музикалното оформление на "Луда по тебе".

Председателят на Българската федерация по тенис Стефан Цветков пусна пост в социалните мрежи, на който е прегърнал Джокович. На снимката шефът на БГ тениса радушно е прегърнал след вечеря със съратници сръбския тенисист. За кого е викал снощи именитият ни тенисист от близкото минало Цветков, също не стана ясно.

Четете още

Ноле: Който победи, плаща

Ноле: Който победи, плаща

Треньорът на „Левски" фен на Джокович

Треньорът на „Левски" фен на Джокович

Ловци на автографи чакат Ноле

Ловци на автографи чакат Ноле

Джокович пак го направи! Пее на български и върти кючек на чалга хит на Камелия (ВИДЕО)

Джокович пак го направи! Пее на български и върти кючек на чалга хит на Камелия (ВИДЕО)

Реклама
Реклама
Реклама