Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18909413 www.bgdnes.bg

Подгласничка №1 на Мис Варна е звезда в мюзикъл с Милица Гладнишка

Красивата Яна Стоянова блести в "Гласът на България" и "Чалга" на Мариан Вълев-Куката 

Звезда в мюзикъла "Дух" с Милица Гладнишка е Яна Стоянова - първата подгласничка на актуалната носителка на титлата "Мис Варна" Александра Христова.

Реклама

Красавицата от морската столица и Милица си партнират на сцената в премиерния спектакъл в Летния театър на Варна. После двете и колегите им тръгват на турне в Пловдив, НДК в София и Банско.

"Изпълнявам четири роли. Преобразявам се в секретарка, дух, хористка в госпел хор и стюардеса. Натрупах богат опит. Много е сложно, голяма бързина и енергия се изискват за двата часа, в които продължава мюзикълът", споделя пред "България Днес" Яна.

"Милица е страхотна и много колоритна. Голямо удоволствие е съвместно да репетираме и да бъдем на сцената. Черпя огромен опит от такива артисти като нея с главно А", добавя актрисата, която впечатли жури и публика на "Мис Варна 2024" с красота, харизма и страхотно присъствие.

Русокосата варненка е същинско зарядно за енергия. Обича предизвикателствата и би се включила в риалити формати, свързани с таланти и актьорско майсторство. Всичко постига със собствен труд и енергия.

През 2008 г. Яна печели конкурса за красота "Малка Мис Варна". Оттам започва своето развитие в модата - снимки, ревюта, още конкурси. Насочва се и към пеенето, балета и актьорството.

Участва във филма "Чалга" на Мариан Вълев-Куката. Получава покана за участие и за риалити шоуто "Звездите в нас" по Нова ТВ, но отказва заради претоварен график. Яна е певица в пиано бар, а през деня освен модните ангажименти заляга здраво над учебниците - започва пета година от обучението си по право във Варненския свободен университет.

Реклама

"Бях в "Гласът на България", минах два кръга, но се разболях от ангина на втория кръг и нямаше как да продължа. По-нататък бих се явила пак", казва Яна, която 12 години се учи на балетно майсторство и има диплома, с която може да преподава.

Заедно с победителката на "Мис Варна" Александра Христова ще пътуват за Китай, където ще представят България в два различни престижни световни конкурси за красота.

"Много съм щастлива, че съм първа подгласничка. Смятам, че Алекс е много добро момиче с уникални качества и харизма, сприятелихме се и ще се подкрепяме", споделя с усмивка чаровната варненка.

Четете още

Мис Варна 2024 Александра Христова: Шампионка по карате съм, нямам си гадже

Мис Варна 2024 Александра Христова: Шампионка по карате съм, нямам си гадже

18-годишна стана Мис Варна, нейното име е...

18-годишна стана Мис Варна, нейното име е...

Реклама
Реклама
Реклама